ĐOKOVIĆ POKUŠAO NEMOGUĆE: / Da je ovo pogodio, bio bi to možda i najbolji potez u povijesti tenisa

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Prvi reket svijeta Novak Đoković je u osmini finala Mastersa iz serije 1000 u Indian Wellsu uvjerljivo porazio španjolskog predstavnika Feliciana Lopeza s 2:0 u setovima (6:3, 6:3).

17.3.2016.
19:50
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Pri razmjeni udaraca u petom gemu drugoga seta, Feliciano Lopez bio je u naletu, ali se Đoković svaki puta uspješno branio i vraćao teške loptice. Međutim, u jednom trenutku Lopez je pogodio neobranjiv smash. Đoković se doslovno "potrgao" kako bi spasio poen i u jednom trenutku bacio je reket u zrak kako bi pogodio lopticu. Da ju je kojim slučajem pogodio i vratio na polovicu igrališta Lopeza, to bi završilo u svim medijima ovoga svijeta, a potez bi postao dio teniske povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je na redu Jo-Wilfried Tsonga

Iako mu naum nije pošao za rukom, Đoković je zaslužio aplauze publike zbog svog pokušaja. U četvrtfinalu Indian Wellsa, Đokovića čeka Jo-Wilfried Tsonga, trenutno deveteroplasirani igrač po ATP ljestvici. Vrijedi spomenuti kako je Nole do sada u Indian Wellsu slavio četiri puta.

Bilo je to godine 2008., 2011., 2014. i 2015. Ukoliko bi Đoković obranio titulu, postao bi rekorder turnira i preskočio bi svog velikog rivala Rogera Federera koji ima 4 naslova u Indian Wellsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo