REAKCIJE / Đoković nakon meča hvalio Goju, a dotaknuo se i suradnje s Ivaniševićem: 'Moram to priznati'

Image
Foto: Profimedia

Đoković se dotaknuo i komunikacije s trenerima, među kojima je i Goran Ivanišević, za vrijeme meča

4.9.2023.
6:42
Profimedia
VOYO logo

Pobjednički put Borne Goje, koji je započeo u kvalifikacijama US Opena, prekinut je u osmini finala glavnog turnira, gdje je naletio na raspoloženog Novaka Đokovića koji je za dva sata i 25 minuta došao do pobjede 6-2, 7-5, 6-4 i tako ostao u lovu na 24. Grand Slam naslov.

Image
KOJI KRALJ /

Neobična situacija sa zbunjenim Gojom u glavnoj ulozi uoči meča dobro je nasmijala i Đokovića

Image
KOJI KRALJ /

Neobična situacija sa zbunjenim Gojom u glavnoj ulozi uoči meča dobro je nasmijala i Đokovića

Borna Gojo je prvi put zakoračio na Arthur Ashe stadion i protiv sebe imao najuspješnijeg tenisača svih vremena, što su već dva dovoljna razloga da uđe u meč napet. No, kod 25-godišnjeg Splićanina nije bilo primjetno da je bio impresioniran, bilo veličinom stadiona na kojem je morao igrati, bilo naelektriziranom atmosferom večernjeg meča, bilo suparnikom s druge strane mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, imao je tu nesreću da je naletio na Đokovića u gotovo nepogrešivom izdanju.

"Uvijek respektiram ljude koji se nalaze na ovom najvećem zdanju kada je tenis u pitanju, uvijek je posebna emocija kada sam ovdje i zbog toga sam svima zahvalan. Borna je sjajan momak, nismo se ranije sastajali, ali gledao sam njegove mečeve i kroz kvalifikacije. Ima izuzetne udarce, forhend, dobar balans. Trudio sam se da neutraliziram njegov servis, ali u ovakvim mečevima trudio sam se uštedjeti energiju i u onim najvažnijim trenucima odigrati najbolje kako bih riješio meč u tri seta", rekao je Novak nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotaknuo se komunikacije s trenerima, među kojima je i Goran Ivanišević, za vrijeme meča.

"Uvijk imam fokus k mom timu, oni su fokusirani na mene. U nekim vrućim trenucima kažem neke šaljive riječi, koje uputimo jedni drugima. Naravno, kada sam na strani bližoj njima, trudim se komunicirati s njima. Takva komunikacija jednostavno pomaže. U pojedinim treucima pogledam k njima, potražim neki savjet, i dobijem ga, moram to priznati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajne borbe s FNC-a 12 iz pulske Arene ekskluzivno možete pogledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo