Đoković objavio fotku s djevojkom Jelenom u svome domu

22.4.2013.
11:26
VOYO logo

Za Đokovića je ovo finale bilo treća sreća, jer je prethodna dva finala od Nadala u Monte Carlu izgubio, 2009. i 2012. godine. Ovoga puta je prekinuo njegovu seriju od osam uzastopnih naslova i 46 pobjeda u nizu na ovom turniru.

"Ne mogu biti sretniji nego što jesam, znajući što sam sve prolazio ovoga tjedna. Zapravo, u zadnja dva tjedna", započeo je Đoković, aludirajući na ozljedu gležnja koju je zadobio igrajući za reprezentaciju Srbije na gostovanju kod SAD-a u četvrtfinalu Svjetske skupine Davis Cupa. Ozlijedio se u meču protiv Sama Querreyja, ali ga je dobio u četiri seta i odveo Srbiju u polufinale…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da mi je netko prije 10 dana rekao da ću u Monte Carlu podignuti trofej pobjednika, rekao bih mu da to i nije baš realno. Nakon polufinala sam osjećao da mogu pobijediti Nadala ako ću odigrati svoj najbolji tenis. Prvih šest, sedam ili osam gemova bili su nevjerojatni. Ja bolje od toga na zemlji ne mogu igrati. U drugom setu sam gubio 6:5 i Nadal je servirao za set. Do kraja sam izgubio još samo jedan poen. To je nevjerojatno!", dodao je Đoković.

Nole je na društvenim mrežama objavio i zanimljive fotke iz svoga doma, s pobjedničkim peharom, djevojkom Jelenom i psićem Pjerom, uz komentar da se potonjem trofej iz Monaca baš i nije svidio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pjeru se baš nešto ne sviđa pehar, ali morat će se naviknuti", napisao je Đoković.

specijal-201102150360004-Tenis

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo