Pogledajte što je Đoković napravio od velike nade Ivana Ljubičića

Prvi tenisač svijeta, Novak Đoković, obranio je naslov pobjednika na velikom ATP turniru u pariškoj dvorani Bercy.

2.11.2014.
18:06
VOYO logo

'Pozdrav sa treninga! Spreman sam za nove izazove, nadam se da ste i vi!', poručio je Novak Đoković svojim navijačima putem Facebooka uoči početka pariškog turnira i onda doslovno pomeo sve tko mu je stao na put.

Iako je mjesec dana prije turnira u Parizu najavljivao dužu stanku zbog rođenja sina Stefana, te mu je prijetio gubitak prvog mjesta od strane zahuktalog Rogera Federera, Nole se vratio prije od planiranog i pokazao tko je trenutno najbolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/cIWPm54IsKc

S Raonicem se poigrao, iako je mladi Kanađanin u polufinalu izbacio Federera i to u dva seta. U nedjelju štićenik Ivana Ljubičića nije imaš šanse, osvojio je svega pet gemova i titulu prepustio novopečenom tati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đokoviću je ovo treći osvojeni naslov u Barcyju, najbolji je bio i 2009., te 2013., a ukupno jubilarni 20. na nekom od turnira iz serije Masters 1000.

Ujedno, Đoković je u nedjelju ostvario 600. pobjedu u karijeri kojom je stigao nadomak osiguranja prvog mjesta na ATP ljestvici na kraju ove godine. Sada ima velikih 1310 bodova više od drugog Rogera Federera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemačka tenisačica Andrea Petković pobjednica je ovogodišnjeg izdanja WTA "Turnira prvakinja" koji se igrao u Sofiji.

Petković je u finalu nadigrala Talijanku Flaviju Pennettu sa 1-6, 6-4, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo