POBUNA / Glasno ustali protiv Nadala i njegove odluke o povlačenju: Žele Fritza, a posebno njegovu djevojku; 'Očarala je sve, nepravedno je to što se dogodilo'

Image
Foto: Profimedia

'Gnjevni obožavatelji tvrde da je odustajanje Rafaela Nadala od Wimbledona uskratilo Tayloru Fritzu mjesto u polufinalu na središnjem terenu I spriječilo njegovu djevojku Morgan Riddle (24) da još jednom svojom pojavom na tribinama očara sve'

8.7.2022.
6:24
Profimedia
VOYO logo

Veliki španjolski tenisač Rafael Nadal morao se povući s Wimbledona uoči samog polufinala s Nickom Kyrgiosom, zbog puknuća trbušnog mišića. Naime, pregled je pokazao kako je Nadal zadobio 7-milimetarsko puknuće trbušnog mišića tijekom četvrtfinalnog susreta u Wimbledonu protiv Amerikanca Taylora Fritza kojeg je nakon četiri sata i 20 minute igre dobio sa 3-6, 7-5, 3 -6, 7-5, 7-6 (4). Osim problema s trbušnim mišićem, Nadala muči i ozljeda stopala zbog koje je bio i upitno njegovo sudjelovanje u All England Clubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BOLNA ODLUKA /

Rafael Nadal objasnio zašto se povukao s Wimbledona dan uoči polufinala: 'Nije imalo smisla, ne mogu pobijediti u još dva meča...'

Image
BOLNA ODLUKA /

Rafael Nadal objasnio zašto se povukao s Wimbledona dan uoči polufinala: 'Nije imalo smisla, ne mogu pobijediti u još dva meča...'

Rezderotina u trbuhu Nadala

Nadal je jučer u službenoj izjavi kazao kako ima razderotinu u trbuhu i kako su donijeli takvu ozljedu nakon dugog razgovora, te ako želi nastaviti i dalje igrati, onda nema smisla takav nastupati.

Međutim, dio teniskih fanova bijesan je zbog ovakve odluke osvajača 22. Grand Slam naslova (dva više od Novaka Đokovića i Rogera Federera). Oni misle kako je Taylor Fritz zaslužio uskočiti umjesto Nadala i s australskom teniskom zvijezdom odigrati za finale, javlja čitani britanski tabloid The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kyrgios je, podsjetimo, bez borbe ušao u svoje prvo finale na nekom od Grand Slam turnira. Postao je i prvi Australac u finalu Wimbledona nakon Marka Philippoussisa kojem je to uspjelo 2003. No, u finalu je izgubio od Švicarca Rogera Federera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gnjevni obožavatelji

Kyrgios će igrati protiv pobjednika susreta između Srbina Novaka Đokovića i Britanca Cameron Norriea. No, fanovi se ne slažu s time, dio njih želi da Fritz dobije priliku jer je, između ostalog, po njima to poštenije.

"Gnjevni obožavatelji tvrde da je odustajanje Rafaela Nadala od Wimbledona uskratilo Tayloru Fritzu mjesto u polufinalu na središnjem terenu I spriječilo njegovu djevojku Morgan Riddle da još jednom svojom pojavom na tribinama očara sve. Nadal se povukao iz okršaja u petak protiv Nicka Kyrgiosa s potrganim trbušnim mišićem koji je zaradio u svojoj povratničkoj pobjedi protiv Fritza u osmini finala", pišu Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morgan Riddle oduševila na tribinama

Ljubitelji tenisa tvrde da je Taylor Fritz zaslužio sučeliti se s Nickom Kyrgiosom u polufinalu, umjesto da sjedi i gleda tenis na TV-u, nakon što se Rafael Nadal povukao. Rafael Nadal kaže da ne može servirati zbog ozljede abdomena, ali mnogi navijači smatraju da se trebao povući već protiv Taylora Fritza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ono što isto tako ljuti dio fanova i pratitelja Wimbledona pred malim ekranima je što neće više na tribini vidjeti lijepu Morgan Riddle (24), djevojku Taylora Fritza i TikTok zvijezdu, poznati model, koji je ove godine oduševio gledatelje na Wimbledonu, pišu Englezi.

"Svaka čast Nadalu, ali ja sam da se Fritzu da šansa jer ću i dalje imati priliku gledati Morgan na TV-u", napisao je jedan teniski pratitelj. I to je, u biti, sukus svega u ovoj "pobuni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova poznata influencerica na društvenim mrežama velika je podrška svom dečju diljem svijeta na turnejama i ona je u ovoj situaciji žestoki zagovornik da je Nadal ranije trebao odustati jer, ovo naknadno njegovo odustajanje, uskratilo je njezinom dečku da se s Fritzom bori za finale najslavnijeg teniskog turnira na svijetu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo