Coric se ovaj put izvukao: Borna spasio tri mec lopte!

Mladi hrvatski tenisac, 18-godisnji Borna Coric izborio je nastup u 1.

13.3.2015.
11:11
VOYO logo

Do pobjede protiv 170. igraca svijeta Coric je stigao spasivsi tri mec-lopte. Nakon odlicnog starta i osvajanja prvog seta sa 6:2, Coric je drugi set izgubio sa 1:6, a u petom gemu treceg seta jos jednom je izgubio servis, te je Fratangelo kod vodstva 5:4 imao servis za pobjedu. Amerikanac je u tom gemu stigao do prve mec-lopte, ali je Coric uspio osvojiti tri poena zaredom i vratiti izgubljeni servis.

U "tie-breaku" Fratangelo je imao jos dvije mec-lopte, jednu na Coricev, a jednu na svoj pocetni udarac, a nakon sto ih nije iskoristio nas je mladi as iskoristio svoju prvu priliku za pobjedu. U 1. kolu Coric ce igrati protiv Austrijanca Andreasa Haider-Maurera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Indian Wellsu ce osim Corica nastupiti jos trojica hrvatskih predstavnika, Marin Cilic, Ivo Karlovic i Ivan Dodig. Cilicu ovo ce biti prvi turnir u 2015. godini i prvi nastup na ATP Touru nakon "mastersa" u Londonu u studenome, a kao 10. nositelj slobodan je u 1. kolu, dok ce u 2. kolu igrati protiv boljeg iz dvoboja izmedu Rusa Tejmuraza Gabasvilija i Argentinca Juana Monaca. Slobodan u 1. kolu je i 21. nositelj Ivo Karlovic koji u 2. kolu ceka boljeg iz susreta izmedu Spanjolca Marcela Granollersa i Amerikanca Stevea Johnsona, dok ce Dodig u 1. kolu odmjeriti snage s Portugalcem Joaom Sousom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo