Najveća nada hrvatskog tenisa izludila pobjednika Umaga!

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić nije uspio kreirati i treću senzaciju na ATP turniru u Umagu. U četvrtfinalu ga je zaustavio prvi nositelj Fabio Fognini, ali nakon velike i mučne borbe.

25.7.2014.
23:23
VOYO logo

U meču koji je trajao dva sata i 42 minute Talijan je pobijedio s 5:7, 7:6(4), 6:3 i plasirao se u polufinale u kojem će igrati protiv Urugvajca Pabla Cuevasa.

Drugi polufinalni par čine posljednja dva pobjednika ovog turnira - naš Marin Čilić i branitelj naslova, Španjolac Tommy Robredo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedamnaestogodišnji Ćorić u prva je dva kola na umaškoj zemlji izbacio Francuza Edouarda Roger-Vasselina i Argentinca Horacija Zeballosa. Imao je u četvrtfinalu veliku priliku napraviti još veće iznenađenje, ali nije izdržao. U uvodnom je setu prvi došao do breaka, ali je potom dvaput izgubio svoj servis. Došao je 20. igrač svijeta do vodstva 5:3, ali onda je hrvatski tinejdžer osvojio šest gemova u nizu, uzeo prvi set i poveo s 2:0 u drugom!

Tek tada se Fognini trgnuo, vratio izgubljeni servis i na koncu odveo drugi set u tie-break u kojem je bio uspješniji. Umorni Ćorić se nastavio boriti i u trećem setu, ali tri izgubljena servisa su bila previše da bi mogao do pobjede, a na koncu je zbog grčeva jedva i završio meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč porazu, lanjski juniorski pobjednik US Opena može biti itekako zadovoljan kompletnim nastupom u Umagu jer će mu četvrtfinale svakako donijeti značajan napredak s trenutnog 230. mjesta ATP ljestvice.

Fognini (1) - Ćorić 5:7, 7:6(4), 6:3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cuevas - Gabašvili 6:3, 4:6, 6:2

Čilić (3) - Rosol (5) 6-0, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robredo (2) - Carreno Busta 6:1, 6:4

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo