ĆORIĆ NAKON MARATONSKE BORBE U OSMINI FINALA: / Izveo veliki preokret i jednim potezom publiku digao na noge

Image
Foto: AFP

U osmini finala igrat će protiv 18-godišnjeg Kanađanina Denisa Shapovalova koji je sa 6-4, 3-6, 7-5 bio bolji od još jednog domaćeg predstavnika, Sama Querreyja

27.3.2018.
7:50
AFP
VOYO logo

Borna Ćorić nastavlja sa sjajnim igrama na američkom tlu. Nakon polufinala jakog ATP turnira u Indian Wellsu gdje je u napeta tri seta poražen od Rogera Federera, sinoć je pobjedom nad domaćim predstavnikom Jackom Sockom 5-7, 7-6(4), 6-3 izborio nastup u osmini finala turnira u Miamiju.

U prvom setu Borna je imao break prednosti i vodstvo 5-2, ali potom je izgubio dva svoja servisa, Sock je nanizao pet gemova i osvojio prvi set. No to nije pokolebalo Ćorića koji je i u drugom setu jednom oduzeo servis protivniku te ponovno poveo sa 5-2, ali mu je ovaj ubrzo vratio istom mjerom te je o setu odlučivala trinaesta igra u kojoj se bolje snašao naš tenisač sa 7-4 te odveo meč u odlučujući set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećem setu do rezultata 3-3 vidjeli smo po jedan break sa svake strane, a potom se Borna potpuno razigrao, osvojio tri gema u nizu i došao do nove vrijedne pobjede nakon maratona od dva sata i 52 minute igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U osmini finala igrat će protiv 18-godišnjeg Kanađanina Denisa Shapovalova koji je sa 6-4, 3-6, 7-5 bio bolji od još jednog domaćeg predstavnika, Sama Querreyja. Ćorić je prije nešto manje od dva mjeseca u Davis Cupu pobijedio mladog Kanađanina sa tri puta po 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo