FILMSKA PRIČA PRVOG DANA WIMBLEDONA: / Čitav teniski svijet bruji o tenisaču kojeg je djevojka spasila velike gluposti

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Britanac Marcus Willis koji je glavni turnir izborio kroz kvalifikacije, senzacija je prvog dana najslavnijeg teniskog turnira na svijetu-Wimbledona.

28.6.2016.
18:05
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Willis, 772. tenisač svijeta je prije samo nekoliko mjeseci bio na korak od prekida karijere. A sad na Wimbledonu svi pričaju o njemu! Ovaj 25-godišnji britanski tenisač je ranije prošao tri prepreke (prošao i kvalifikacije za pozivnicu za kvalifikacije), a zatim u prvom kolu u tri seta izbacio 54. na svijetu Ricardasa Berankisa za veliko slavlje. Nakon toga, pojavila se ona i usmjerila ga na pravi put, piše bitanski tabloid Daily Mail.

"Rekla mi je da sam idiot ako odustanem"

"Već sam bio odlučio otići u Ameriku i postati trener. Međutim, tada je u moj život ušla djevojka i rekla mi da sam idiot ako odustanem od svojih snova. Hvala joj na tome."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Willisova sezona je za zaborav. Barem je do sad bila! Od početka ove godine je zaradio manje od 300 dolara, a trenutno je tek 775. igrač svijeta. On to ovako objađšnjava:

"Nisam imao motivaciju i bio sam uvjeren da ću prestati igrati tenis. Imao sam i problema s ozljedom. Srećom, tada sam upoznao nju", rekao je Willis kojeg su prijatelji zbog debljine zvali i Cartman, po uzoru na poznatog simpatičnog lika iz "South Parka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući pobjedama protiv Sugite, Rubljeva, Medvedeva i Berankisa zaradio je 60 tisuća eura, skoro koliko i u cijeloj karijeri. Osim toga, da ova uistinu filmska priča bude još nevjerojatnija, izborio je i meč s legendarnim Rogerom Federerom, sedmerostrukim osvajačem Wimbledona na središnjem terenu All England Cluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo