Čilić preskočio Bubku, Karlović gubio pa predao!

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, postavljen za 4.

25.10.2011.
17:13
VOYO logo

Bio je to prvi ogled između Čilića, 22. igrača na ATP ljestvici i sina slavnog istoimenog skakača s motkom, koji je 154. u svjetskom poretku, a na ovome turniru je prošao tri kvalifikacijske runde bez izgubljenog seta.

Čilić je prvi set osvojio uz dva breaka i jedan izgubljeni servis. U drugom setu je prvo Bubka propustio jednu break-priliku, a potom Čilić čak pet šansi kod rezultata 5:5. No, u tie-breaku je naš tenisač bio dominantan i izgubio je samo jedan poen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić će u 2. kolu igrati protiv pobjednika meča između Indijca Somdeva Devvarmana i Slovaka Karola Becka.

Na turniru u Beču, Ivo Karlović je zbog ozljede predao susret 1. kola Slovencu Alježu Bedeneu, nakon što je izgubio prvi set sa 6:7(4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 1. kolu dvoranskog ATP 250 turnira u Beču, Karlović je predao meč Bedeneu zbog bolova u leđima nakon što je izgubio tie-break sa 7:4. Karlović je poveo s 4:1 u tie-breaku kada je osjetio bolove u leđima. Zatražio je pomoć fizioterapeuta, pokušao je nastaviti s igrom, ali do kraja tie-breaka nije osvojio niti jedan poen. Ubrzo je odustao od daljnje borbe.

Za razliku od kvalifikanta Bedenea, 204. igrača na ATP ljestvici, koji će ovaj meč prvenstveno pamtiti po svojoj prvoj pobjedi u karijeri na ATP Touru u glavnom ždrijebu, Ivi Karloviću, koji je uoči ovog nastupa osvojio dva jaka ATP Challengera u Kaliforniji, dolazak u Beč zasigurno neće ostati u lijepoj uspomeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110240934006 arti-201110170111006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo