ČILIĆ POBJEĐUJE SVE KOJI NOSE RUŽIČASTO: / Federer bi trebao dobro razmisliti u kojoj će opremi nastupiti ako izbori finale

Image
Foto: AFP
25.1.2018.
12:31
AFP
VOYO logo

Čini se kako ružičasta boja nije sretna za protivnike Marina Čilića. Nakon Rafaela Nadala koji je u četvrtfinalu predao meč u petom setu zbog ozljede, Čilić je pobijedio još jednog protivnika koji je nastupio u ružičastoj opremi, Kylea Edmunda iz Velike Britanije.

BRAVO, MARINE! Maestralni Čilić pregazio Britanca Edmunda 3-0 u setovima i plasirao se u finale Australian Opena!

Čilić je s Edmundom, 49. tenisačem na ATP ljestvici, prije ovog meča igrao jednom, prošle godine u drugom kolu turnira Masters 1000 serije u Šangaju i tada je slavio. Čiliću je ovo treće finale Grand Slam turnira nakon što je 2014. osvojio US Open i prošlogodišnjeg finala u Wimbledonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U borbi za svoj drugi Grand Slam naslov Čilić će se boriti protiv boljeg iz ogleda između drugog tenisača svijeta, Švicarca Rogera Federera, i iznenađenja na ovom turniru, Južnokorejca Hyeona Chunga koji je na rasporedu sutra.

Zanimljivo, i Roger Federer na turniru ima styling s ružičastim detaljima na majici i tenisicama. Možda bi bolje bilo za Rogera da promijeni opremu ako izbori finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo