Čilić jedva slomio Bolellija, Dodig pometen!

Nakon sjajnog niza pobjeda na zemljanim turnirima i osvajanja najboljeg renkinga u karijeri, Ivan Dodig ispao je već u prvom kolu ATP turnira u Münchenu.

26.4.2011.
17:20
VOYO logo

Ivan Dodig zasjeo je u ponedjeljak na 44. mjesto ATP liste, a dan poslije doživio neugodno iskustvo u 1. kolu uglednog turnira u Münchenu. Od njega je u dva seta bio bolji njemački tenisač Philipp Petschner, koji u Münchenu tradicionalno igra sjajno.

U prvom setu Dodig je doslovno pometen s terena, triput je gubio svoj servis, pa je priliku potražio i dobio u drugoj dionici. Uspio je na početku drugog seta oduzeti servis neugodnom protivniku, ali je kod svog vodstva od 3:2 ponovno izgubio servis i to dvaput zaredom te do kraja više nije uspio uzvratiti Nijemcu istom mjerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Münchenu je zato bolje startao Marin Čilić, koji je u dva tijesna seta slavio protiv Talijana Simonea Bolellija 7:5, 7:6 (4). Čilić je ponovno bio jako nesiguran na svoj servis, pa je samo u prvom setu Bolelli imao osam neiskorištenih break-lopti. Ipak, Marin je u ključnim trenucima zadržao koncentraciju i iskoristio višak kvalitete protiv neugodnog Talijana.

Hrvat na 21. mjestu ATP ljestvice u drugom će kolu igrati protiv još jednog neugodnog protivnika, pogotovo na zemlji. Radi se o Argentincu Horaciju Zeballosu, 113. tenisaču svijeta, s kojim se Marin dosad nije sastajao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo