CAROLINE WOZNIACKI POMELA PRVU IGRAČICU SVIJETA: / Lijepa Dankinja nije imala milosti prema Halep

Image
Foto: AFP

Najbolja danska tenisačica Caroline Wozniacki s uvjerljivih je 6-0, 6-2 nadigrala prvu igračicu svijeta Rumunjku Simonu Halep u dvoboju 2. kola Crvene skupine na WTA Finalsu u Singapuru.

25.10.2017.
15:40
AFP
VOYO logo

Wozniacki je osvojila prvih sedam gemova u ovom srazu, a da je svjetskom broju 1 dopustila tek jednu gem-loptu. U drugom setu je bilo više borbe, ali je Halep opet prva popustila i izgubila servis za vodstvo Dankinje 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SJAJAN DAN NA MASTERSU TENISAČICA: Pliškova osigurala polufinale, Venus Williams slavila nakon tri sata borbe

Kad je Rumunjka u sljedećem gemu propustila jedinu break-loptu u meču i dopustila Wozniacki da povede 4-1, povratka više nije bilo. Nakon 63 minute, nekada najbolja tenisačica svijeta, iskoristila je prvu meč-loptu i ostvarila pobjedu koja ju stavlja u najbolji položaj za plasman u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da u drugom današnjem meču u ovoj skupini Jelina Svitolina svlada ili osvoji barem jedan set protiv Caroline Garcije, Wozniacki će imati osigurano mjesto u polufinalu bez obzira na ishod u posljednjem nastupu u kojem će joj suparnica biti Garcia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


WTA Finals Crvena skupina - 2. kolo Caroline Wozniacki (Dan/6) - Simona Halep (Rum/1) 6-0, 6-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljestvica 1. C. Wozniacki (Dan) 2 2 0 4-0 24-4 2. S. Halep (Rum) 2 1 1 2-2 14-18 3. C. Garcia (Fra) 1 0 1 0-2 6-12 4. J. Svitolina (Ukr) 1 0 1 0-2 2-12

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo