Brat najavio žalostan kraj nesretne prvakinje!

Stručnjaci su najavljivali da će vladati ženskim tenisom, a ona se povlači u 25. godini.

1.10.2011.
16:58
VOYO logo

Safina zbog kronične boli u leđima nije igrala od svibnja, a u kolovozu je objavila kako se ove godine više neće vraćati na terene. Nije htjela potvrditi da je to definitivan kraj njezine karijere, ali čini se da će biti upravo tako.

Profesionalnu karijeru počela je 2000. godine, a ukupno je osvojila jedanaest pojedinačnih turnira i osam naslova u igri parova. 20. travnja 2009. zasjela je na prvo mjesto WTA ljestvice, ali nikad nije osvojila Grand Slam turnir, iako je triput bila u finalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U to vrijeme počeli su i problemi s ozljedama, koje su dodatne utjecale na njezine poznate oscilacije u igri tijekom cijele karijere.

"Dinara se prvi put ozlijedila u Pekingu prije dvije godine. Nekoliko se puta pokušala vratiti, ali to joj je samo donosilo nove probleme. Sada mora misliti na sebe, ne da bi mogla ponovno igrati, nego da bi mogla ponovno normalno živjeti. Mora nastaviti s terapijom, ali više neće igrati. Ona će službeno objaviti kraj karijere, ali ja kao njezin brat mislim da nema šanse za povratak", rekao je Marat Safin ruskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109291099006 arti-201109291067006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo