Borna pao za dva sata: Simon ipak bolji

Francuski tenisač Gilles Simon trebao je dva sata i jednu minutu za pobjedu 6:2, 3:6, 6:3 nad 18-godišnjim Hrvatom Bornom Ćorićem u 2. kolu ATP turnira u Marseilleu.

19.2.2015.
20:00
VOYO logo

Francuski tenisač Gilles Simon trebao je dva sata i jednu minutu za pobjedu 6-2, 3-6, 6-3 nad 18-godišnjim Hrvatom Bornom Ćorićem u 2. kolu ATP turnira u Marseilleu.

Tek nakon što je izgubio prvi set i servis na početku drugog, Borna Ćorić je pronašao pravu taktiku za 17. tenisača svijeta Gillesa Simona. Ćorić je postao strpljiviji, prestao griješiti u serijama i vratio se u meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, jedan izgubljen servis, u četvrtom gemu odlučujućeg seta, bio je dovoljan iskusnom Francuzu za pobjedu i prolaz u četvrtfinale turnira na kojem je 2007. godine osvojio prvi naslov u karijeri.

Tako je izostalo još jedno iznenađenje na Openu 13 koji je u četvrtak ostao bez prvog nositelja. Talijan Simone Bolelli probio se do četvrtfinala ATP turnira u Marseilleu ostvarivši najveću pobjedu u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolelli je sa 6:4, 3:6, 7:6 (3) nadigrao šestog tenisača svijeta i prvog nositelja u Marseilleu Kanađanina Miloša Raonića, što je Talijanu prva pobjeda nad Top 10 igračem. Bolellijev suparnik u četvrtfinalu bit će Francuz Gael Monfils.

Gilles Simon (Fra/5) - BORNA ĆORIĆ (HRV) 6-2, 3-6, 6-3 Simone Bolelli (Ita) - Miloš Raonić (Kan/1) 6-4, 3-6, 7-6 (3) Dominic Thiem (Aut) - David Goffin (Bel/6) 5-1, predaja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo