OGLAS

BORNA ĆORIĆ NAPRAVIO KORAK KA OBRANI NASLOVA: / Nakon maratonskog meča plasirao se u četvrtfinale

Image
Foto: Profimedia, TEMP Rex Features

Bio je to iscrpljujući meč koji je potrajao skoro tri sata, a razriješen je u trinaestoj igri trećeg seta

19.6.2019.
21:53
Profimedia, TEMP Rex Features
VOYO logo

Hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u njemačkom Halleu na kojem brani prošlogodišnji naslov.

Nakon što je u prvom kolu pobijedio Španjolca Jaumea Munara sa 7-6 (2), 6-3, Ćorić je u dvoboju 2. kola pobijedio Portugalca Joao Sousu sa 7-6 (4), 5-7, 7-6 (4) nastavivši pobjednički niz u Halleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MARTIĆ PRETVORILA RUSKINJU GASPARJAN U 'REDOVNU MUŠTERIJU': /

Pregrmila probleme sa zglobom i ušla u četvrfinale

Image
MARTIĆ PRETVORILA RUSKINJU GASPARJAN U 'REDOVNU MUŠTERIJU': /

Pregrmila probleme sa zglobom i ušla u četvrfinale

Prošle godine je nanizao pet pobjeda (Alexander Zverev, Nikoloz Basilašvili, Andreas Seppi, Roberto Bautista Agut, Roger Federer) osvojivši svoj drugi i za sada posljednji naslov u karijeri. Seriju je nastavio protiv Munara, a sada i protiv Souse. U četvrtfinalu ga očekuje Francuz Pierre-Hugues Herbert.

Maraton u Halleu

Bio je to iscrpljujući meč koji je potrajao skoro tri sata, a razriješen je u trinaestoj igri trećeg seta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom setu prvi je do prednosti stigao 30-godišnji Portugalac iz Guimaraesa. Pri vodstvu 3-2 načinio je break, međutim Ćorić je već u idućem gemu vratio izgubljeni servis izjednačivši na 4-4. Kako više nije bilo oduzetih servisa ušlo se u trinaestu igru. Sousa je prvi imao 'mini break' i poveo je 2-0. Mladi hrvatski tenisač je izjednačio na 2-2, a potom i poveo 5-3. Portugalac je smanjio na 5-4, da bi Ćorić iskoristio svoja dva servisa za 7-4 i dobiveni prvi set..

U drugom setu Ćorić je imao dvije brak lopte za vodstvo 2-0, no Portugalac se spasio i sve do rezultata 5-5 više nije bilo lopti za obrat. Nažalost, u jedanaestoj igri Sousa je oduzeo Borni servis i potom sigurno odservirao za 1-1 u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći set je donio izjednačenu igru, pa je odluka je pala u tie breaku. Portugalac je poveo 3-1 uz jedan mini break, no uslijedila je sjajna serija hrvatskog tenisača koji je dobio šest poena, a Portugalac tek jedan.

Ćorića u četvrtfinalu očekuje 43. tenisač svijeta Francuz Pierre-Hugues Herbert koji je u 2. kolu bio bolji od Ukrajinca Sergija Stakhovskog 2-6, 7-6 (2), 6-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić i 28-godišnji Francuz su do sada igrali četiri puta, a svako ima po dvije pobjede. Ćorić je dobio zadnja dva meča, ove godine u Monte Carlu, a 2017. u Madridu, dok je Francuz bio bolji u kvalifikacijama Wimbledona 2014. godine, te godinu dana ranije na challengeru u Yokohami.

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo