SASVIM ISKRENO / Najbolji hrvatski tenisač nakon turbulentne sezone: 'Nije mi puno toga dobrog ostalo iz ove godine'

Image
Foto: Profimedia

"Počet ću s Australian Openom. Idemo tamo za par dana na jedne malo duže pripreme, tako da ću biti tamo par tjedana..."

23.11.2023.
15:16
Profimedia
VOYO logo

U zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog održana je Noć hrvatskog tenisa, a Hrvatski teniski savez (HTS) je tom prilikom nagradio tenisače i tenisačice, djelatnike i trenere za vrhunske rezultate i ostvarenja u razdoblju od prošle Noći, koja je održana u rujnu prošle godine.

Image
NEUTAŽIVA GLAD /

Đoković otkrio ambiciozan plan za iduću sezonu: 'Poznajem sebe i znam da sam sposoban to napraviti'

Image
NEUTAŽIVA GLAD /

Đoković otkrio ambiciozan plan za iduću sezonu: 'Poznajem sebe i znam da sam sposoban to napraviti'

Trener godine je Goran Ivanišević, a za vrhunska dostignuća nagrade su dodijeljene Donni Vekić, Nini Serdarušiću, Mati Paviću, Nikoli Mektiću, Borni Goji, Borni Ćoriću i Marinu Čiliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji hrvatski tenisač prema ATP ljestvici, Borna Ćorić, otkrio je za HRT svoje mišljenje o turbulentnoj sezoni: "Pa da, apsolutno je bila dosta turbulentna godina. Eto, na žalost, zadnjih par mjeseci nisam igrao zbog ozljede lakta. Tako da, i u neku ruku mi je dobro došlo se malo odmorim, i da malo budem doma i da popravim neke stvari. Tako da, eto, sve u svemu, možda će sljedeća godina biti bolja", kazao je Ćorić i nastavio:

"Nije mi puno toga dobrog ostalo iz ove, ja bih možda rekao Madrid, to mi je ove godine bio najbolji turnir. A loše? Pa to bih rekao bol u laktu", rekao je Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izostanak Čilića i Ćorića osjetila je Davis Cup reprezentacija, koja se nije plasirala na završnicu:

"Nisam mogao igrati, baš sam tad dobio dijagnozu. Naravno, naši dečki su se borili, ja sam ih gledao. Čak su bili blizu, tako da mislim da su imali stvarno dobre šanse. Nadamo se da ćemo sljedeće godine biti bolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je o planovima za sljedeću sezonu.

„Počet ću s Australian Openom. Idemo tamo za par dana na jedne malo duže pripreme, tako da ću biti tamo par tjedana. I onda poslije ću vidjeti. Tako uvijek radimo neke planove nakon Australian Opena, ovisno kako ću proći.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko rukometno prvenstvo za žene ekskluzivno od 29. studenoga gledajte na VOYO.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo