TO BI SVI ŽELJELI / Slavni Britanac izjavom o Đokoviću zagolicao maštu teniskih poklonika: 'Da sam barem to mogao vidjeti'

Image
Foto: Profimedia

Novak Đoković je najavio prošlog tjedna u Beogradu da će uskoro objaviti svoju verziju događaja

9.2.2022.
14:46
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnji prvi reket Velike Britanije, Andrew Castle (58), koji sada omiljeni sport prati kao stručni komentator i novinar, jedan je u nizu onih koji su se osvrnuli na slučaj Nnovaka Đokovića i njegovu deportaciju iz Australije zbog čega nije mogao braniti titulu na prvom Grand Slamu sezone. U razgovoru za Tennis 365 izjavio kako je uvjeren da će se Đoković nakon Nadalovog trijumfa vratiti motiviraniji nego ikad.

Image
OAZA MIRA /

Đokovićeva nova vila u Srbiji ostavlja bez daha, pogledajte megaluksuzno zdanje u kojem je potražio mir nakon drame u Australiji

Image
OAZA MIRA /

Đokovićeva nova vila u Srbiji ostavlja bez daha, pogledajte megaluksuzno zdanje u kojem je potražio mir nakon drame u Australiji

"Jedina kamera koja je nedostajala u finalu Australije je ona koja bi prikazala lice Novaka Đokovića na meč lopti, kada je Nadal osvojio 21. Grand Slam. Poslije toga mogu zamisliti da će Novak biti motiviraniji nego ikad. Ne znamo hoće li moći igrati na Roland Garrosu jer je francuski predsjednik Emanuel Macron rekao da svi moraju biti cijepljeni, ali bit će izrazito motiviran gdje god bude nastupao", kazao je Castle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije bio pošteno tretiran

"Dok s pravom slavimo fantastično finale Nadala i Medvedeva, treba imati na umu da je Đoković taj turnir osvajao devet puta i želimo ga opet vidjeti tamo.

"Želim gledati najbolje kako daju maksimum u naredne dvije-tri godine, tako da mi je Novak nedostajao tamo, bez obzira na moje mišljenje o tome kako se ponio", kazao je pa se osvrnuo na pozornost koju je ovaj slučaj dobio u cijelom svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam novinar i tenis je moja ljubav i ova saga oko Đokovića je bila fascinantna. Moje osobno viđenje je da nije bio tretiran korektno u ovom slučaju. Bilo je puno politike u svemu tome i s tim izborima u Australiji i restrikcijama koje su imali, bilo je teško. Uz malo sreće to će sve proći i moći će se vratiti i raditi ono što najbolje zna", dodao je.

Prvi tenisač svijeta najavio je u prošlog tjedna u Beogradu da će uskoro objaviti svoju verziju događaja u Australiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Medije molim za strpljenje jer ću u narednih sedam do 10 dana podrobnije i detaljnije objaviti svoju verziju svega što se događalo u Australiji", rekao je Đoković, koji je deportiran iz Australije, nekoliko sati prije početka Australian Opena (AO), nakon što je federalni sud odbacio njegovu žalbu na odluku ministra za imigracije, čime je uskraćen za mogućnost da se bori za 10. naslov na AO i rekordnu 21. Grand Slam pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo