OAZA MIRA / Đokovićeva nova vila u Srbiji ostavlja bez daha, pogledajte megaluksuzno zdanje u kojem je potražio mir nakon drame u Australiji

Image
Foto: Profimedia

Ono što bode oči kraj jezera je okolina odnosno da u blizini ne postoji gotovo nikakva građevina

8.2.2022.
10:33
Profimedia
VOYO logo

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković još uvijek čeka svoj prvi nastup u 2022. nakon što je nedavno deportiran iz Australije te nije mogao zaigrati na prvom Grand Slamu sezone. Očekuje se da će se pojaviti u Dubaiju 14. veljače, a do tada će boraviti u Srbiji. Slobodno vrijeme iskoristio je i za odmor u svojoj vili na Pavlovačkom jezeru, između Rume i Vrdnika, koju je počeo graditi 2016. godine. Luksuzno zdanje dovršeno je sredinom prošle godine te tamo provodi slobodno vrijeme daleko od očiju javnosti.

Image
IMA SE, MOŽE SE /

Zavirite u megaluksuz Novaka i Jelene Đoković: O ovom možemo samo sanjati

Image
IMA SE, MOŽE SE /

Zavirite u megaluksuz Novaka i Jelene Đoković: O ovom možemo samo sanjati

Nagovorio ga otac

Srpski Blic objavio je da je Novak uložio svoja sredstava u tu vilu, ali da je ideju dao njegov otac Srđan, koji je želio da njegov slavni sin ima u domovini mjesto u kojem će provoditi slobodno vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A s tog mjesta stigla je sada i zanimljiva vijest. Naime, Đoković je jako usrećio jednog dječaka, o čemu je javnost putem Instagrama obavijestio otac mališana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jedan sjajan dan gasi se u nepovrat. Legendarni Novak Đoković i moj sin Mihailo na čamcu, kao i brojni članovi obitelji Đoković, uživali su danas na Pavlovačkom jezeru. Mihailovoj sreći nema kraja jer je uspio biti u društvu svog idola. Bilo nam je hladno samo dok Nole svojim dolaskom nije zagrijao naša srca. Veliki šampion i još veći čovjek".

Što se tiče pak Đokovićeve vile, treba napomenuti da ima popratne objekte kao što su restoran i bazen te da se sastoji od dva kata, a zanimljivo je da u blizini nema drugih kuća te da se nalazi na obali umjetnog jezera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo