POČETAK IZ SNOVA: / Ana Konjuh pomela bivšu prvu igračicu svijeta, pogledajte poteze koji su izludili Bjeloruskinju

Image

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh plasirala se u četvrtfinale WTA turnira na Mallorci nakon što je u dvoboju 2. kola pobijedila bivšu prvu igračicu svijeta Bjeloruskinju Viktoriju Azarenko 6-1, 6-3.

22.6.2017.
19:56
VOYO logo

Konjuh je odigrala sjajno protiv Bjeloruskinje kojoj je ovo bio prvi turnir na kojem je nastupila nakon rođenja sina prije šest mjeseci. Azarenka nije uspjela pratiti snažan ritam hrvatske tenisačice koja je tijekom meča pet puta oduzimala servis svojoj suparnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NASTAVLJA STAZAMA USPJEHA: Marin Čilić lakoćom do četvrtfinala Queensa

Mlada 19-godišnja Hrvatica je sjajno ušla u meč i uz dva breaka povela je 5-0, da bi nakon 37 minuta osvojila prvi set sa 6-1. I drugi set je dobro krenuo. Rani break za vodstvo 2-0, pa još jedan za prednost 4-1. Azarenka je uspjela vratiti jedan servis, ali ne i drugi. Konjuh je na za 38 minuta dobila drugi set 6-3 za ukupno pobjedu 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtfinalu je očekuje druga nositeljica Latvijka Anastasija Sevastova koja je u 2. kolu pobijedila Amerikanku Varvaru Lepchenko 6-7 (2), 6-1, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to njihov prvi međusobni susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI:2. kolo:ANA KONJUH (HRV/N.7) - Victoria Azarenka (Blr) 6-1, 6-3 Roberta Vinci (Ita/N.6) - Kirsten Flipkens (Bel) 6-4, 5-7, 6-2 Anastasija Sevastova (Lat/N.2) - Varvara Lepchenko (SAD) 6-7 (2), 6-1, 6-3

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo