AMERIČKA NADA ZGROZILA TENISKU JAVNOST: / Talentirani igrač prije rukovanja s protivnikom pljunuo u svoju ruku

Image
Foto: Screenshot

Mladi tenisač pljunuo je samog sebe prije rukovanja

13.2.2018.
18:38
Screenshot
VOYO logo

Amerikanac Patrick Kypson 18-godišnji je tenisač iz Sjeverne Karoline, odigrao je nekoliko mečeva na nižim razina profesionalnog tenisa, ali mrlju na svoju mladu karijeru stavio je nakon poraza u sveučilišnog ligi. Igrač Texas A&M sveučilišta među sto je najboljih mladih igrača u Americi, njegova ekipa je šesta na ljestvici NCAA-a.

U susretu protiv Ohio Statea, u kojem je Texas u konačnici poražen sa 3:4, Kypson je izgubio od također igrača prve godine J.J. Wolfa 6:3, 3:6, 4:6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolf je u posljednji trenutak izbjegao rukovanje

Priča s krajem meča ne završava jer je ono što je uslijedilo nakon izazvalo je buru u američkoj javnosti. Wolf je podigao ruku slavivši pobjedu i kada je došao rukovati se s poraženim, Kypson je pljunuo u vlastitu ruku, ali Wolf je to uvidio u zadnji tren i izbjegao tenisku tradiciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teniski trener teksaške momčadi Steve Denton osudio je potez svojeg igrača. "Bit će primjereno kažnjen zbog svojeg ponašanja. Patrick žali zbog svojeg poteza i naučio je važnu lekciju. Obratili smo se prijateljima iz Ohija i ispričali im se", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo