TALIJANSKI VELIKAN STAVIO DVOJICU HRVATA NA POPIS ŽELJA: / Oni bi trebali preporoditi posrnulog diva

Image

Skoro cijelo desetljeće žive u sjeni Juventusa

19.2.2019.
13:34
VOYO logo

Milanski Inter učinit će sve kako bi ovog ljeta doveo pojačanja koja će im omogućiti ravnopravniji status u Serie A i osigurati povratak na vrh. Prošlo je gotovo desetljeće otkako su Nerazzurri osvojili posljednji naslov (2010.) i od tada gledaju u leđa Juventusu.

Zbog toga su u klub nedavno doveli njihova generalnog direktora Beppea Marottu kako bi upotrijebio čarobnu formulu s kojom je Staroj dami osigurao povratak iz mrtvih i donio trofeje na San Siro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiže Godin

Prema Gazzetti dello Sport očekuje se će Inter puno uložiti u obnovu momčadi te da je pred klubom svjetlija budućnost nakon što su ostvarili dobre financijske rezultate i postigli dogovor s Uefom vezano za Financijski fair play.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usluge Atleticovog stopera Diega Godina već su osigurane pa su fokus sada prebacili na druge top mete, pogotovo u veznom redu. Talijani pišu i kako listu predvode hrvatski nogometaši Luka Modrić i Ivan Rakitić, ali i da nisu jedini.

Inter je trenutačno trećeplasirana momčad prvenstva s dvadeset bodova manje od Juventusa što pakuzeje kolika je razlika između ova dva kluba. Stoga, nije teško zaključiti da je pred klupskim čelnicima ogroman posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo