TALIJANI NAKON ŠPANJOLSKE PROZIVAJU PERIŠIĆA: / 'Ne igra na isto za Hrvatsku i za klub'

Image
Foto: Screenshot

Trener Intera nada se kako će Perišić nakon reprezentativne pauze doći u pravom izdanju.

18.11.2018.
11:30
Screenshot
VOYO logo

Jedan od najpoznatijih sportskih dnevnih listova u Italiji Gazzetta dello Sport pozabavila se Ivanom Perišićem. Napominju kako je igrač ove sezone pokazao dva lica, jedno u dresu reprezentacije, a drugo u onom Intera. S naglaskom da je puno bolje ono prvo.

"Kad igra za Hrvatsku uvijek je Ivan Grozni. U Interu je češće Doktor Jekyll nego Mister Hyde. Navijači Intera se pitaju koja je njegova prava verzija, ali kod njega nikad nema sredine: ili su tu njegovi bljeskovi, ili indolencija", pišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njlošiji u porazu

"Da ima dva lica pokazao je i prije nekoliko dana. Briljirao je u reprezentativnom dresu protiv Španjolske, a prije toga je u porazu Intera kod Atalante je bio jedan od najlošijih na terenu. U Interu se nadaju da će i u njihovom dresu igrati kao protiv Španjolske", ističu i dodaju da trener Spalletti želi Ivana Groznog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neumoljiva statistika

Gazzetta navodi i da se trener Intera nada kako će Perišić nakon reprezentativne pauze doći u pravom izdanju.

"Poslije Rusije u Milano je stigla loša kopija igrača koji je briljirao u prošloj sezoni", pišu na krjau uz nekoliko statističkih podataka kojim su potkrijepili gornju tvrdnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Perišić je u prvih 12 utakmica lanjske sezone prikupio četiri gola, pet asistencika te je stvorio 29 prilika, dok je poslije Rusije u novu sezonu ušao sa samo dva gola, dvije asistencije i 19 stvorenih prilika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo