Svi Zvezdini alkosi

Slučaj pijanog Milana Jovanovića nije jedini u istoriji kluba sa Marakane

29.1.2013.
16:02
VOYO logo

Fudbalera Crvene zvezde Milana Jovanovića klub će žestoko kazniti, a možda će i napustiti ekipu, jer se napio tokom priprema.

Trener Aleksandar Janković nema nameru da mu progleda kroz prste, ali nesrećni Mrva nije jedini fudbaler crveno-belih koji voli kapljicu, piše Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Letnje pripreme kod Zdenjeka Zemana 2008. godine iznedrile su još jednog ljubitelja alkohola - Nikolu Mijailovića. Vrsni levi bek sigurno bi više uspeo u karijeri da se nije opijao. Tada je polupao inventar u hotelu Hababuk" i dobio kaznu od tadašnjeg sportskog direktora Gorana Bunjevčevića.

Samo godinu dana ranije u Zvezdu je za 800.000 evra stigao Poljak Gžegož Bronovicki. Popularni Bronek je nostalgiju i probleme zbog povrede voleo da rešava opijanjem. Tako se pred gostovanje u Kruševcu, kad mu je trener Aleksandar Janković rekao da nije u startnoj postavi, izgubio iz hotela. Ljudi iz Zvezde našli su ga u jednoj birtiji razvaljenog od alkohola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, najpoznatiji ljubitelj dobre kapljice iz redova Crvene zvezde svakako je Zoran Riznić.

Virtuoz s loptom i veliki znalac mogao je imati karijeru poput Piksija da nije voleo kafanu. Zvezdini navijači su mu 1994. godine, na derbiju protiv Partizana, razvili transparent "Rizna, živeli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od svojih kolega lažnih moralista, Rizna je priznao da je najviše voleo da pije pivo, a zbog jednog opijanja iste godine trener Ljupko Petrović ga je udaljio iz ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo