SVI U ČUDU: /

'U Rusiji, Turskoj i Engleskoj nikome nije jasno kako Hrvatska ima toliko zvijezda'

Image
Foto: Screenshot

Bilić je potvrdio da ga svi pitaju kako je moguće da mala Hrvatska ima toliko nogometnih zvijezda.

7.6.2016.
22:13
Screenshot
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik SlavenBilić progovorio je o reprezentaciji za HNTV te se između ostalog osvrnuo na činjenicu da su ga u svakoj zemlji u kojoj je radio pitao kao je moguće da tako mala zemlja rađa toliko talenata.

Svi u čudu

"Radio sam u Rusiji i Turskoj, sad sam u Engleskoj. Sve su to ogromne zemlje i u sve tri im nije jasno kako proizvodimo tako veliki broj kvalitetnih igrača. Često nam je to teško objasniti. Godinama se stvaraju veliki igrači, a o njima se priča i tema su u Premiershipu, koji bira samo najbolje. To je neobjašnjivo. To se jedino može objasniti time da imamo veliki talent za momčadski sport", rekao je Bilić pa je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi ti igrači žele igrati za reprezentaciju dok mogu hodati. Upravo je to snaga reprezentacije", kazao je trener West Hama. Potom je prokomentirao koji mu je od tri grada u koja je radio najdraži: Moskva, Istanbul ili London.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče života najdraži mi je Istanbul, ali Premirship je NBA, to je Hollywood. Znaš da te gledaju, prate, navijaju u Australiji, Americi, Siriji, Hrvatskoj, po cijelom svijetu. To te stavlja na jedan viši nivo", završio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo