SVAĐA PREMIJERA PREKO TWITTERA: / Albanac školovao bahatog Srbina!

Image
Foto: AFP

Premijeri Srbije i Albanije se prepucavaju preko interneta zbog - nogometa.

10.7.2015.
16:55
AFP
VOYO logo

Dobar dio petka su Edi Rama i Aleksandar Vučić (ili barem njihovi community menageri) potrošili na prepucavanje preko društvene mreže. Razlog - odluka Međunarodni sportskog suda (CAS) koji je promijenio odluku UEFA-e i skandal oko drona manje-više presudio u albansku korist.

Podsjetimo, Disciplinska komisija UEFA-e je nakon provokacije dronom utakmicu prekinutu u 41. minuti zbog upada srpskih navijača na teren i fizičkog napada na albanske igrače registrirala sa 3-0 u korist Srbije jer su albanski igrači odbili nastaviti dvoboj, ali je istodobno Srbiji i oduzela tri boda. Oba saveza usto su kažnjena sa po 100.000 eura, a Srbiji je određeno da sljedeće dvije domaće utakmice igra bez gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savezi su se žalili CAS-u, a sud je odlučio kako je za prekid odgovoran domaćin (FSS) jer je bio organizator utakmice, te kako nije bilo dokaza da su albanski igrači odbili nastaviti susret. Stoga je promijenjena odluka UEFA-e o registraciji utakmice, te su tri boda dobili Albanci. To je podiglo veliku buru u Srbiji, a javno je nezadovoljstvo pokazao tamošnji premijer Vučić koji je u svemu vidio veliku nepravdu na planeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovorio mu je albanski kolega Rama, a Vučić kao da je izgubio živce i komunicirao preko Twittera kako doliči nekom zaluđenom navijaču. Nije ni znao gdje se igra utakmica.

"Ne brini, mi ćemo bas bez drona i bez ičije pomoć pobijediti na terenu u srcu Tirane. Do skorog viđenja", napisao je Vučić i sjeo Rami na 'volej'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Albaniji, moj dragi prijatelju, taj dan će pobijediti onaj tko će bolje igrati. Nemoj nikad govoriti 'mi ćemo pobijediti' jer ništa ne ovisi o tebi. Usput, utakmica će se igrati u Skadru gdje ćeš biti moj počani gost kako bismo mogli zajedno aplaudirati pobjednicima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo