REVIJALNA UTAKMICA

ŠUKER PREDVODI VETERANE VATRENIH U DONJEM MIHOLJCU: Očekuje ih susret s veteranima Jedinstva s Vidom

Tim će se susretom obilježiti 100 godina igranja nogometa u Donjem Miholjcu te 75 godina imena NK Jedinstvo

Povodom obilježavanja 100 godina igranja nogometa u Donjem Miholjcu te 75 godina imena NK Jedinstvo, na gradskom stadionu u Donjem Miholjcu u subotu od 17 sati odigrat će se revijalna utakmica između veterana Jedinstva i veteranske selekcije “vatrenih” koju će predvoditi aktualni predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Uz Zlatnu kopačku Svjetskog prvenstva u Francuskoj, za veterane “vatrenih” u subotu bi trebali zaigrati brončani Aljoša Asanović, Robert Jarni, Petar Krpan i Ardian Kozniku, kao i drugi proslavljeni reprezentativci poput Borisa Živkovića, Igora Cvitanovića, Nenada Pralije, Roberta Špehara.

Gledatelji na tribinama

Domaćine će predvoditi legendarni Rudika Vida, otac srebrnog reprezentativca Domagoja Vide koji je dao veliku podršku organizaciji ove revijalne utakmice.

Iz HNS-a su objavili kako je Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije odobrio odigravanje utakmice uz prisutnost ograničenog broja gledatelja, a ulaznice se mogu kupiti na nekoliko prodajnih mjesta u Donjem Miholjcu.

“Na sastanku Stožera civilne zaštite, predstavnika HNS-a i NK Jedinstvo te službenika Policijske postaje Donji Miholjac definirani su svi javno-zdravstveni i sigurnosti protokoli kako bi utakmica bila odigrana u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama i kako bi se gledateljima i akterima na terenu osigurala maksimalna zaštita”, stoji u objavi HNS-a.

Povratak na Net.hr