DOSAD NEVIĐENO

STVARNO JE ‘SPECIAL ONE’: O ovom Mourinhovom potezu prema navijačima Uniteda bruji cijeli svijet

Manchester United uspio je u Liga kupu uzvratiti Manchester Cityju za poraz u prvenstvu, Mourinhova momčad sinoć je nadigrala Guardiolin sastav s 1:0. No, umjesto slavlja s navijačima, Jose Mourinho napravio je potez o kojemu će se pričati još danima.

SPEKTAKL NA OLD TRAFFORDU: Mourinho srušio Guardiolu, Katalonac u najvećoj krizi karijere

Portugalac je pokazao da nije zaboravio na težak poraz protiv Chelseaja u prošlom kolu Premiershipa, “pljuska” njegovog bivšeg kluba sa Stamford Bridgea i dalje ga jako boli.

Naklonio se

Nakon pobjede na Old Traffordu, okrenuo se prema navijačima, pokazao prstima rezultat 4:0, sklopio dlanove i molio navijače za oprost!

Uistinu, neviđeni potez.

Neville priziva ‘staru prznicu’

I dok je Mourinho pokazao svoju miroljubivu stranu, bivši igrač Manchester Uniteda Phil Neville “priziva” starog Josea, prgavog i u ratu s ostalim menadžerima.

“Znamo kako je to bilo s njim i Guardiolom dok su vodili Real i Barcelonu. Takvo suparništvo želim vidjeti i sada, nadam se da će Mourinho izazvati ‘rat’ protiv Pepa. To je često radio i sir Alex Ferguson. Nadam se da ćemo uskoro vidjeti pravog Josea, kakav je bio u Chelseaju, sa stavom ‘mi protiv svih ostalih'”, kazao je Neville.

Sa sklopljenim rukama, moleći za oprost, teško…

Povratak na Net.hr