TRANSFERI VEĆ OVE ZIME / Strinić seli u Napoli, Vrsaljko u Juventus?

Image
Foto: Igor Kralj/Željko Hladika/PIXSELL

Prema pisanju talijanskog portala 'Sportmediaset', dvojica hrvatski reprezentativaca mogla bi već ove zime promijeniti sredine i završiti u vodećim klubovima Serie A.

9.12.2014.
12:35
Igor Kralj/Željko Hladika/PIXSELL
VOYO logo

Sportmediaset piše da je Napoli u velikim problemima s ozljedama i izostancima važnih igrača, a posljednji u nizu koji će tijekom siječnja nedostajati momčadi Rafaela Beniteza bit će Faouzi Ghoulam.

Naime, alžirski nogometaš će od 17. siječnja do 8. veljače biti zauzeti reprezentativnim obavezama na Afričkom kupu nacija, pa je Benitez zamjenu za njega pronašao u Ivanu Striniću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strinićev menadžer Tonči Martić je ovih dana potvrdio da postoji interes Napolija za njegovog klijenta, ali da konkretne ponude još nema.

Ipak, talijanski portal piše kako je gazda Napolitanaca spreman Striniću ponuditi milijun i pol eura za trogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkurencija hrvatskom igraču u ovom transferu mogao bi biti Marcel Schmelzer iz dortmundske Borussije, ali Sportmediaset konstatira da je njemački igrač već na meti brojnih klubova, pa je Strinić, kojem ugovor s ukrajinskim Dniprom ističe 31. prosinca, dostupniji i jeftiniji.

Isti talijanski portal također piše da je još jedan hrvatski branič na pragu novog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je navodno spreman dovesti Šimu Vrsaljka već ove zime u svoje redove, a s obzirom da su Sassuolo i 'Stara dama' u sjajnim odnosima, taj posao bi mogao biti realiziran u siječnju.

Talijanski mediji navode da će Juventus platiti Vrsaljka četiri milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike