ŠTO JE NJEMU PROLAZILO KROZ GLAVU? / Ovaj je golman isključen nakon manje od 15 sekundi na terenu

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Nesvakidašnje scene iz Turske obilaze svijet

22.10.2019.
14:59
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Vratar Konyaspora Serkan Kirintili zaradio je crveni karton nakon svega 13 sekundi utakmice protiv Yeni Malatyaspora što je najbrže isključenje u povijesti turskog nogometa.

Kirintili je zaradio crveni karton nakon bizarnog poteza nakon što je jednu dugačku loptu koji su ispucali gosti uhvatio rukama izvan kaznenog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia
Image
Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

FLERINGEN, 28-07-2019, Dutch Eredivisie, season 2019 / 2020, stadium VC Fleringen, Konyaspor player Serkan Kirintili during the match Fc Twente vs Konyaspor., Image: 461205565, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Austria and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line:

Isprika nakon greške

Iskusni 34-godišnji vratar je bio svjestan pogreške koju je napravio te je krenuo prema svlačionici prije nego što mu je sudac Mustafa Ogretmenoglu pokazao crveni karton. Kirintili je teren napustio držeći se za glavu prolazeći pored šokiranih suigrača.

Kirintilijev potez možete vidjeti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daleko od rekorda

Gosti su iskoristili igrača više i na koncu su pobijedili sa 2-0, a očajni Kirintili, koji je član Konyaspora od 2015. utakmice, ispričao se navijačima zbog pogreške koja je usmjerila utakmicu.

Najbrži crveni karton u povijesti nogometa zaradio je napadač niželigaša Cross Farm Park Celtica Lee Todd koji je u susretu protiv Taunton East Reacha 2000. godine 'pocrvenio' nakon svega dvije sekunde. Zvijezda britanske "Sunday league" dobio je crveni zbog psovke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo