UHIĆENA 73 NAVIJAČA / Srbi ne mare za Platinija

Na kvalifikacijskoj utakmici između Estonije i Srbije (1:1) došlo je do navijačkih nereda te je uhićeno 73 navijača koji su na stadion ušli sa srpskim zastavama i transparentima.

30.3.2011.
15:09
VOYO logo

Iako je predsjednik UEFA-e Michel Platini više puta upozoravao Srbiju i Hrvatsku da će ih diskvalificirati iz europskih natjecanja ako ne riješe problem huligana, čini se kako neki u Srbiji te riječi i neshvaćaju previše ozbiljno.

Naime, na kvalifikacijskoj utakmici između Estonije i Srbije (1:1) došlo je do navijačkih nereda te je uhićeno 73 navijača koji su na stadion ušli sa srpskim zastavama i transparentima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpskom nogometnom savezu, nakon nereda u Genoi prošle jeseni UEFA je zabranila prodaju ulaznica za gostujuće utakmice. Nakon nereda u Tallinu, iz Srbije poručuju kako na tribinama nisu bili srpski navijači već Rusi koji su došli dati podršku njihovoj reprezentaciji.

Hoće li UEFA to prihvatiti kao olakotnu okolnost ili će Platini ostati dosljedan svojim riječima i kazniti Srbiju nakon ovih nereda. saznat ćemo uskoro. Neki mediji u Srbiji pišu kako je njihova reprezentacija na korak do izbacivanja iz kvalifikacija za EURO 2012.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo