FOTO: / Histerija u Splitu! Balić i društvo došli na Rivu

Hrvatski olimpijci vratili su se u svoje gradove gdje su im priređeni veličanstveni dočeci. Nakon Zagreba, Dubrovnika i inih gradova, i splitski olimpijci slavili su sa svojim sugrađanima.

15.8.2012.
11:56
VOYO logo

"Drago nam je biti među našim sugrađanima, sutra nam napokon počinje odmor. Moj uspjeh i moja medalja ujedno je i Anina jer uvijek slavimo svaki uspjeh kao da je zajednički", rekla je Lucija Zaninović, osvajačica brončane medalje u tekvandou.

Na Rivi su se, uz sestre Zaninović, pojavili Ivano Balić, Jakov Gojun, Petar Muslim, Josip Pavić, Ivan Kljaković GašpićBambi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prigodnom programu, koji je uslijedio nakon obraćanja sportaša okupljenim građanima, nastupio je Marijan Ban i Diktatori, Goran Karan, Matko Jelavić i grupa Ajlend band.

U Osijeku su dočekani srebrni veslači David Šain i Damir Martin. Gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo i župan Osječko-baranjske županije Vladimir Šišljagić uručili su Davidu Šainu darovnice Grada i Županije, a okupljeni su pozdravili i Damira Martina, inače rođenog Vukovarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo