MNOGI ĆE SE SLOŽITI / Ugledna Marca analizirala Hrvatsku uoči Svjetskog prvenstva i detektirala jedan golemi problem: 'Tamo im je najgore stanje'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ugledna španjolska Marca analizirala je trenutno stanje u reprezentaciji Hrvatske i došla je do nekih zanimljivih zaključaka

2.4.2022.
10:03
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u F skupini Svjetskoga prvenstva 2022 u Kataru zajedno sa selekcijama Belgije, Maroka i Kanade, odlučio je u petak ždrijeb u Dohi.

Hrvatska otvara prvenstvo s Marokancima 23. studenoga, pa slijedi dvoboj s Kanadom 27. studenoga, a u zadnjem kolu 1. prosinca igramo s Belgijom. Točne satnice i stadioni na kojem će igrati Hrvatska bit će poznati naknadno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti s jednim od protivnika u skupini Hrvatska nije igrala na svjetskim prvenstvima, a ako Hrvatska osvoji prva dva mjesta u skupini, onda u osmini finala ide na prve dvije momčadi iz skupine E u kojoj su Španjolska, Njemačka, Japan, te pobjednik dvoboja Kostarike i Novog Zelanda.

Image
RASPORED I TERMINI /

Sada se sve zna. Evo s kim, gdje i u koliko točno sati Hrvatska igra utakmice na Svjetskom prvenstvu u Kataru

Image
RASPORED I TERMINI /

Sada se sve zna. Evo s kim, gdje i u koliko točno sati Hrvatska igra utakmice na Svjetskom prvenstvu u Kataru

Veza i džoker na krilu

E sada, ugledna španjolska Marca analizirala je trenutno stanje u reprezentaciji Hrvatske i došla je do nekih zanimljivih zaključaka. Ustanovili su kako to većinski nije ona ista reprezentacija koja je uzela srebro 2018. godine, ali da su tu neki novi klinci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Legende hrvatskog nogometa oprostile su se nakon srebra na SP-u 2018., ali zamijenili su ih sjajni mladići Gvardiol, Sosa i Majer", započeli su pa onda istaknuli najveću opasnost Hrvatske.

"Ono gdje Hrvatska radi razliku u odnosu na druge reprezentacije je sredina terena. Imaju tri vrhunska veznjaka Modrića, Brozovića i Kovačića, koji jednim dodavanjem, driblingom ili trkom slamaju protivničke linije. Hrvatska posjeduje i velikog džokera na krilu. Perišić uvijek igra odlično na velikim natjecanjima. Ipak, Hrvatska još ne zna tko će joj čuvati gol na SP-u i hoće li joj glavni napadač biti devetka Petković ili lutalica Kramarić", ističe Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najgore u napadu

Ne dvoje, ipak, nimalo oko toga tko je najveća zvijezda momčadi. To je dakako Luka Modrić.

"Nitko ne bi rekao da ima 36 godina. Igra sa strašću djeteta. Nogometni i duhovni vođa Hrvatske", piše Marca i naglašava kako je najveći forte Vatrenih vezni red: "Gotovo da nema reprezentacije koja se s Hrvatskom može usporediti što se tiče sredine terena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, pišu kako Hrvatska najgore stoji u napadu. "Nijedan napadač nije se uspio nametnuti kao glavni ili devetka", poentira Marca.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo