KAKAV LUĐAK / Tip dao otkaz zbog Vatrenih, Hrvati su najveći hit SP-a: 'Pozdravljam kolege u firmi, Katar je prevladao'

Hrvatski navijači hit u Katru

22.11.2022.
7:22
VOYO logo

Vatreno ludilo zavladalo je u srcima Hrvata. Sutra od 11.00 po našem vremenu hrvatska nogometna reprezentacija otvara nastup na SP-u u skupini F na AL-Bayt stadionu nedaleko od Dohe, a naši će nogometaši imati podršku protiv Maroka, kao i uvijek u svakoj utakmici, bez obzira na suparnika. Jedan od njih bit će i jedan navijač koji je dao otkaz na poslu kako bi došao na Mundijal i bio uz Vatrene. RTL-ova Maja Oštro Flis uživo se javila iz Dohe okružena hrvatskim navijačima koji su "zapalili" ulice. Hrvatska se pjesma daleko čula u Kataru, Hrvati su itekako popularni u Dohi, svi se žele s hrvatskim navijačima slikati.

Image
SPASILI SE U 82. /

Gareth Bale poput ratnika: 'U našoj krvi je borba. Prije dvije godine bili smo u sličnoj poziciji'

Image
SPASILI SE U 82. /

Gareth Bale poput ratnika: 'U našoj krvi je borba. Prije dvije godine bili smo u sličnoj poziciji'

'Iranci su bojkotirali kad je bila himna, igrači ju nisu pjevali'

"Bio sam prinuđen dati otkaz na poslu. Pozdravljam kolege u firmi, Katar je prevladao", kazao je Slavko Husnjak, predsjednik navijača fan kluba 'Budi ponosan'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL-ova reporterka potvrdila da je i na ovom prvenstvu sport nije mogao bez politike.

"Utakmica Iran - Engleska, iako je prevagnula u korist Engleza koji su pobijedili s 6:2, nekako je prva sportska utakmica gdje je sport pao u drugi plan. Iranci su bojkotirali, kad je bila himna, odnosno igrači nisu pjevali himu, a navijači su zviždali. Pretpostaavljam da cijeli svijet zna što se događa u Iranu, a zbog svih društvenih nemira i neprilika Iranci su odlučili napraviti to. Uz solidarnost je pokazalo i sedam reprezentacija, sedam službenih nogomentih saveza koji su odlučlili da neće nositi kapetani trake One love u duginim bojama. Riječ je o sedam europskih reprezentacija. Odlučili su se na takav potez zbog straha od sportskih sankcija", izvijestila je naša reporterka Maja Oštro Flis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Svi smo mi Luka Modrić'

Prema kvizu koji je napravila za RTL Danas, vidimo da su Hrvati itekako popularni u Dohi, a to potvrđuje i Slavko Husnjak.

Na pitanje, zašto su Hrvati toliko popularni, kaže: "Luka Modrić… svi smo mi Luka Modrić" Ja ne znam da ikoji igrač ima to na svijetu, naše su kockica najpopularnije na svjetskom prvenstvu. Ponosni smo!" Kada im ljudi prilaze, kaže da pitaju kako se osjećaju, a o gostoprimstvu, Husnjak kaže: "Hrvati su ovdje dobro došli, gostoprimstvo je fenomenalno, svaka čast organiztoru na svemu, nemamo riječi. Sve pohvale!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za navijače koji su stigli, kaže da su već prošli svaki od njih nekoliko natjecanja, da se u Katru nadaju finalu, a otkriva i što je sam napravio kako bi stigao na svjetsko prvenstvo:

"Bio sam prinuđen dati otkaz na poslu. Pozdravljam kolege u firmi, Katar je prevladao!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kad pitamo za prognozu utakmice Maroko-Hrvatska, ispaljuje: "Nemamo što razmišljati ili 2:0 ili 3:1. To je to što od očekujemo od Hrvatske!"

Pogledajte prilog RTL Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo