SENZACIJA PROTIV PETEROSTRUKIH PRVAKA / Strani mediji o Vatrenima: 'Brazil se već vidio u polufinalu, ali Hrvatska jednostavno ne zna kad je pobijeđena'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Još i prije kraja regularnog vremena, engleski mediji su zdušno hvalili hrvatskog golmana

9.12.2022.
18:48
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U veličanstvenoj utakmici strani mediji mahom ističu kako su se peterostruki svjetski prvaci mučili s Vatrenima, a uz Neymara i Petkovića ističu samo jednog igrača: Domagoja Livakovića.

Još i prije kraja regularnog vremena, engleski mediji su zdušno hvalili hrvatskog golmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Liv and let die'

Image
Image

U svom prijenosu uživo Mirror se poigrao prezimenom našeg 'spasitelja' Livakovića i naslovom filma iz franšice Jamesa Bonda: 'Liv and let die'.

'Brazilci se plaše da bi mogli izgubiti'

Nakon samog kraja utakmice, BBC-ev komentator je istaknuo pokisle Brazilce. "Pogledajte samo jezik tijela. Koja momčad izgleda frustrirano a koja smireno? Brazilci djeluju frustrirano. Gotovo kao da se boje da mogu izgubiti. Hrvati su smireni u ovoj poziciji", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Nažalost, odmah početka produžetaka, Brazil je pokazao da se nisu toliko posustali, krenuli s pritiskom koji se nakon dugo muke isplatio zgoditkom Neymara. "Ney to go", bio je naslov Mirrora, dok su drugi jednostavno isticali kako je Neymar "razbio pat poziciju". Ali i to je bilo malo preuranjeno. Petković je izjednačio u zadnjim minuta.

'Hrvatska jednostavno ne zna kad je pobijeđena'

"Brazil je djelovao kao da ide u polufinale zahvaljujući senzacionalnom Neymarovom golu. Ali Hrvatska ne zna kad je pobijeđena i Petković ju je očuvao u utakmici. Ništa manje ni ne zaslužuju nakon doprinosa uvijek uzbudljivim utakmicama", poentira Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A koliko god su strani mediji hvalili Livakovića zbog skidanja zicera tijekom utakmice, toliko su ga više hvalili nakon senzacije kojim je odveo Hrvatsku u polufinale nakon jedanaesteraca.

Image
Image

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo