'SVI IGRAČI OVO SANJAJU' / Prvo Svjetsko prvenstvo za Erlića i Oršića: Evo što su nam kazali i čemu se nadaju

Na konferenciji su bili i igrači Martin Erlić i Mislav Oršić, a naš novinar Silvijo Maksan na konferenciji ih je upitao kako se osjećaju i koliko im znači ovaj Mundijal

14.11.2022.
12:04
VOYO logo

Izbornik Zlatko Dalić danas je u hotelu Sheraton okupio 26 igrača koje je pozvao i time je započela operacija "Katar 2022". Izbornik je održao i press konferenciju, a ondje je bio i naš novinar.

"Popis koji je predočen prije neki dan ostaje, nema nikakvih promjena. Maroko je po meni jako bitna, ako ne i ključ utakmice. Protivnik koji je sjajan i kada smo ga tek dobili nismo imali velika razmišljanja o njima, ali opasna je reprezentacija. Nakon Maroka ćemo tek razmišljati o Kanadi. Bitno je da dalje svi ostanu zdravi. Još čekamo Vidu, on je imao utakmicu kasno sinoć", rekao je na početku Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOŠAO JE I TAJ DAN /

Vatreni se okupili u Zagrebu. Dalić otkrio što sprema za Maroko i gdje smo najjači

Image
DOŠAO JE I TAJ DAN /

Vatreni se okupili u Zagrebu. Dalić otkrio što sprema za Maroko i gdje smo najjači

Erlić: 'Ovo je ostvarenje sna'

Na konferenciji su bili i igrači Martin Erlić i Mislav Oršić, a naš novinar Silvijo Maksan na konferenciji ih je upitao kako se osjećaju i koliko im znači ovaj Mundijal.

"Meni osobno prvo iskustvo. Ne znam što očekivati. O motivaciji ne treba govoriti, svi smo maksimalno spremni. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti u ovih tjedan dana i probati proći skupinu. To je jedan od prvih ciljeva, vidjet ćemo za dalje", rekao je Oršić, a na njega se nadovezao Erlić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je ostvarenje sna, nema se što reći. Svi igrači sanjaju igrati na Svjetskom prvenstvu. Trebamo dobro ući, počevši od Saudijske Arabije, to je dobar test. Treba ići utakmicu po utakmicu, razmišljati o Maroku, a onda dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Favoriti na SP-u?

Pitao ih je naš novinar i o favoritima na ovom Mundijalu, a Oršić je rekao:

"Sve reprezentacije koje su došle na SP su odlične. Ne treba pričati o reprezentacijama poput Brazile ili Argentine. Ali, mi se fokusiramo na nas. Prvo nas čeka Saudijska Arabija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izaberi pobjednika Svjetskog prvenstva i osvoji potpisani dres Luke Modrića, televizor i ostale vrijedne nagrade:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo