KAKVE IDEJE / Nevjerojatne scene s utakmice Portugala: Luđak 'napao' Cristiana, branile su ga navijačice s tribina

Image
Foto: Screenshot

Jedan navijač "zakuhao" je pravu glupost na utakmici Portugalu

12.12.2022.
11:54
Screenshot
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša svijeta u posljednjih 20 godina, jedan period i najbolji, Cristiano Ronaldo, oprostio se od Svjetskog prvenstva nakon što je Maroko izbacio Portugalce.

Image
DOBRO BI NAM DOŠAO SUTRA /

Pogledajte kako je naš Mandžo u Rusiji odgovorio argentinskim provokatorima, održao im je bukvicu zbog bahatosti

Image
DOBRO BI NAM DOŠAO SUTRA /

Pogledajte kako je naš Mandžo u Rusiji odgovorio argentinskim provokatorima, održao im je bukvicu zbog bahatosti

CR7 prekinuo je šutnju i dan nakon šokantnog ispadanja od Maroka u četvrtfinalu SP-a putem svog Instagram profila jasno dao do znanja: "Samo želim da svi znaju da je puno toga rečeno, mnogo toga napisano, puno se nagađalo, ali moja posvećenost Portugalu nije se promijenila ni na trenutak. Uvijek sam bio osoba više koja se borila za svačiji cilj i nikada ne bih okrenuo leđa svojim suigračima ni svojoj zemlji. Za sada se nema što više reći. Hvala ti, Portugale. Hvala ti, Katare. San je bio lijep dok je trajao… Sada je vrijeme da dopustite svakome da sam donese zaključke", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, jedan detalj s utakmice Portugal - Maroko bio je poprilično skandalozan, a sve je zakuhao jedan "navijač".

Image
Foto: Profimedia

Odvratno

Na društvenim mrežama se pojavila snimka na kojoj se vidi kako jedan Brazilac pokušava pogoditi Cristiana Ronalda plastičnom bocom. Nevjerojatno da je čovjek platio toliko novaca, došao u Katar i onda odluči gađati zvijezdu Portugala i svjetskog nogometa. Čak ga je uspio politi vodom, na što osiguranje, iznenađujuće, nije reagiralo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obranu Cristiana Ronalda skočile su portugalske navijačice, koje su napale bezobraznog Brazilca i pozvale osiguranje, nakon čega je ovaj udaljen sa stadiona. Sve to je snimao jedan navijač iz velike blizine, a bezobrazni Brazilac se branio da nije napravio ništa loše…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Ronaldo je žarko htio osvojiti SP u nogometu, s tim je započeo obraćanje svijetu putem Instagrama… "Osvojiti Svjetsko prvenstvo za Portugal bio je najveći i najambiciozniji san u mojoj karijeri. Srećom, osvojio sam mnogo naslova međunarodne razmjere, uključujući Portugal, ali postaviti ime naše zemlje na najvišu nogu u svijetu bio je moj najveći san. Borio sam se za to. Jako sam se borio za ovaj san. U pet nastupa koje sam imao na svjetskim prvenstvima tijekom 16 godina, uvijek uz sjajne suigrače i podršku milijuna Portugalaca, dao sam sve od sebe. Ostavio sam sve na terenu. Nikada nisam pobjegao od borbe i nikada nisam odustajao od tog sna. Nažalost, jučer je san završio. Ne isplati reagirati vruće glave. Uvijek sam bio osoba više koja se borila za svačiji cilj i nikada ne bih okrenuo leđa svojim suigračima ni svojoj zemlji", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo