NOVI KLUB "MODROG" NAPADAČA / Šokota odlazi u Fortunu?

Image

Klub iz Dusseldorfa tek je izborio Drugu ligu, a našem napadaču nudi godišnje 200.000 eura.

21.6.2009.
17:04
VOYO logo

Dinamov neželjeni sin Tomo Šokota navodno je uspio pronaći novi klub. Zainteresirana za usluge hrvatskog napadača je Fortuna iz Dusseldorfa, klub koji je davnih dana bio jedan od najjačih bundesligaša, ali "dani ponosa i slave" odavno su iza njih.

No, zahvaljujući impresivnoj tradiciji (30-ih godina prošlog stoljeća bili su najbolji klub Bundeslige, a posljednji veliki uspjeh im je finale Kupa pobjednika kupova 1979. godine) stadion koji prima više od 50.000 navijača redovito je pun. Ove je godina Fortuna izborila ulazak u drugu njemačku ligu, a sada pikiraju na elitno bundesligaško društvo i u lovu su na pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šefovi Fortune uočili su 32-godišnjeg Šokotu i smatraju kako bi on svojim iskustvom mogao biti pravi igrač za njih. Navodno mu nude  200.000 eura po sezoni. To je osjetno manja plaća od one koju je Šokota imao u Dinamu, ali vjerojatno je da će prihvatiti ponudu s obzirom da napadač koji je dobar dio svog angažmana u Dinamo prosjedio na klupi bez prilike za dokazivanje i nije baš u situaciji da može birati klub po vlastitoj želji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo