ŠOKIRALI PONAŠANJEM NA WIMBLEDONU: / 'Mrš, đubre jedno...Mrš'

Image
Foto: AFP

Srpski tenisač Viktor Troicki šokirao je ponašanjem u osmini finala Wimbledona.

7.7.2015.
8:33
AFP
VOYO logo

Naime, Troicki je u posljednjem gemu na meču na servis Pospisila 30:0 zatražio challenge, ali sudac Carlos Ramos mu ga nije dao. Troicki je prišao sucu, ali je dobio odbijenicu. Srpski tenisač je na to totalno poludio i počeo psovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mrš, đubre jedno...Mrš", žestoko je opsovao Troicki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nije on jedini koji je jučer briljirao ponašanjem. Mladi australski tenisač Nick Kyrgios također je privukao na sebe pažnju svjetskih medija zbog neprimjerenog ponašanja. Kyrgiosa je u osmini finala svladao Francuz Richard Gasquet 7-5, 6-1, 6-7(7), 7-6(6).

Frustrirani Kyrgios prestao igrati

No, u jednom trenutku tenisač je šokirao svojim ponašanjem. Nakon što je izgubio prvi set pa onda i izgubio servis na početku drugog seta, Kyrgios je u trećem gemu, očito frustriran zbog igre, jednostavno prestao igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gasquet je servirao, a Kyrgios je samo nezainteresirano vraćao lopticu u mrežu. Tada je na scenu stupio sudac i kaznio ga oduzimanjem gema, a Kyrgios je zatim u jednom trenutku odlučio skinuti jedan par čarapa te o tome obavijestio suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledatelji su ostali zatećeni njegovim ponašanjem. Nakon eskapade, australski tenisač je odlučio igrati, zaigrao tenis, ali nije mogao protiv Gasqueta koji je prošao među osam najboljih.

Sve u svemu, jučer je bio ludi dan na Wimbledonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo