Smene u Zvezdi: Povratak Jankovića, Stojadinović ostaje bez fotelje

Saša po treći put među crveno-belima

Tek što se zahuktala fudbalska sezona, a u Crvenoj zvezdi je toliko burno, da ne samo da će doći do nove smene trenera, već i do promene na čelu sportskog sektora: kako saznaje Blicsport.rs, crveno-beli su zvali svog bivšeg šefa stručnog štaba, Aleksandra Jankovića, da zameni Slavišu Stojanovića koji je u osam kola Superlige već doživeo tri poraza, a ceh za selekciju igrača koji su se propisno obrukali ove jeseni platiće i sportski direktor Zoran Stojadinović.

Janković je već u dva navrata bio na kormilu ekipe sa Marakane, a prihvati li se ponovo te funkcije, postaće drugi trener u istoriji Zvezde koji je triput bio njen šef stručnog štaba, što je do sada bio slučaj samo sa Ljupkom Petrovićem.

Stojadinovićeva smena, kako saznaje Blicsport.rs, dolazi kao posledica loše selekcije igrača u prelaznom roku, koji su obeležili napori da se dovedu pojačanja i pored očajne finansijske situacije, ali odabrana rešenja uopšte nisu zadovoljila ni ukus publike, ni očekivanja uprave.

Dosadašnjeg sportskog direktora ubuduće će menjati komisija u sastavu Ivica Tonče i Blažo Radosavljević, dok je Slaviša Kokeza odlučio – da se povuče.

Zvezdini čelnici će se o situaciji u klubu izjašnjavati na sednici Upravnog odbora koja je zakazana za ponedeljak u 17 časova.

Povratak na Net.hr