Sloboda povlači ekipu u slučaju lošeg suđenja

Crvena zvezda: I mi možemo da povučemo ekipu ako suđenje bude tendenciozno

26.11.2012.
14:42
VOYO logo

Sloboda iz Užica je danas saopštila da će u slučaju tendencioznog suđenja utakmice sa Crvenom zvezdom, povući ekipu sa terena i da neće učestvovati u daljem toku meča.

"U slučaju tendencioznog suđenja predstavnici FK Sloboda imaju ovlašćenja da povuku ekipu sa terena i ne učestvuju u daljem toku utakmice", kaže se u saopštenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom saopštenju Sloboda izražava i nadu da će se utakmica sa crveno-belima pamtiti po dobrom fudbalu, lepom ambijentu i fer i dostojanstvenom ponašanju svih aktera na terenu, kao i na tribinama.

"Uzimajući u obzir sve pozitivne promene u srpskom fudbalu, nadamo da će sudjenje na utakmici Sloboda - Crvena zvezda biti fer i korektna, kako to i dolikuje susretu dva kluba koja se takmiče u elitnom fudbalskom rangu Srbije", navodi se u saopštenju užičkog superligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Crvena zvezda je reagovala povodom saopštenja Slobode iz Užica da će napustiti teren ukoliko suđenje na nedeljnom meču u 14. kolu Superlige bude tendeciozno.

Zvezda je u svom saopštenju između ostalog poručila da podržava stavove Slobode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"FK Crvena zvezda, se takođe nada pravom ambijentu, pozitivnom utisku svakog gledaoca kao i fer i korektnom suđenju, kako i dolikuje susretu nekadašnjeg prvaka Evrope i člana elitnog fudbalskog ranga Srbije. FK Crvena zvezda želi da obavesti javnost da su i naši predstavnici na ovoj utakmici ovlašćeni da u slučaju tendencioznog suđenja ekipu povuku sa terena i ne učestvuju u daljem toku utakmice. Neka bolju pobedi u nedelju", piše između ostalog u saoštenju srpskog vicešampiona.

Utakmica 14. kola Superlige Srbije Sloboda - Crvena zvezda igra se u nedelju u Užicu od 13 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo