SLAVNI SUDAC ODUŠEVIO SAUDIJSKU ARABIJU, ALI I CIJELI SVIJET: / Englez prekinuo utakmicu zbog molitve

Image
Foto: AFP, -

"Fanovi u Saudijskoj Arabiji se dive i cijene tvoju odluku i prekidu utakmice, hvala gospodine Mark", napisao je jedan navijač

25.1.2018.
18:56
AFP, -
VOYO logo

Engleski sudac Mark Clattenburg oduševio je nogometni svijet sudeći utakmicu Kraljevog kupa u Saudijskoj Arabiji između Al Feihe i Al Fateha.

Naime, ovaj 42-godišnji sudac koji plaću zarađuje suđenjem u toj arapskoj kraljevini, odlučio je prekinuti već spomenutu utakmicu kada su se iz obližnjih džamija začuli pozivi na molitvu. Prekid utakmice trajao je nekoliko minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je ubrzo nastavljena, a Al Feiha je osigurala prolaz u četvrtfinale golom u 118. minuti. Clattenburg je pokazao da razumije i poštuje vrijednosti kulture u koju je došao, a prepoznali su to i brojni navijači diljem svijeta koji hvale engleskog suca zbog ovog poteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodine Mark, danas ste svijetu pokazali jedan od najvažnijih ciljeva nogometa (ljubav, koegzistencija i mir) i to tako da ste prekinuli utakmicu zbog poziva na molitvu iako niste musliman. Hvala i želim vam još mnogo uspjeha", napisao je jedan navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fanovi u Saudijskoj Arabiji se dive i cijene tvoju odluku i prekidu utakmice, hvala gospodine Mark", napisao je drugi.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo