SLAVNI STRATEG IZNENADIO: / Prije ili kasnije, bit ću u tom klubu

Image
Foto: AFP
7.5.2019.
13:39
AFP
VOYO logo

Cijenjeni talijanski trener Antonio Conte bez kluba je od prošle godine.

Nakon što je napustio Chelsea 2018., talijanski strateg Antonio Conte nije preuzeo novu momčad. Svako malo ga se povezuje s novim klubom, no do dana današnjeg sve je ostalo samo na glasinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve zbog atmosfere

Oko te teme oglasio se i sam Conte koji je otkrio svoju želju: 'Zaljubio sam se u Romu u razdoblju kada sam bio talijanski izbornik. Na stadionu rome Olimpicu možete osjetiti intenzivnu podršku navijača. Radi se o jako strastvenom ambijentu', rekao je Conte za Gazzettu dello Sport.

Image
Foto: AFP, HANDOUT

Zatim je otkrio da se može zamisliti na klupi kluba iz glavnog talijanskog grada: 'Sada ne postoje uvjeti za to, ali mislim da ću jednog dana, prije ili kasnije biti trener Rome'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conte je trenersku karijertu započeo u talijanskom Arezzu, a nastavio u Bariju, Atalanti, Sienni, Juventusu, talijanskoj reprezentaciji te Chelseaju.

Možda i Juve

Razdoblje u Juventusu mu je možda bilo i najbolje u karijeri pa se torinski klub također spominje kao njegova sljedeća moguća destinacija. Tu mogućnost Conte je prokomentirao sljedećim riječima: 'Mislim da je Juventus započeo jedan put i da su jako sretni s trenerom Allegrijem. No, nikad se ne zna', poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conte je trenirao Juventus u razdoblju od 2011. do 2014. godine i sa Starom damom osvojio tri naslova u prvenstvu i dva kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo