Holivudski susret velikana / Slavni automobili na filmu i televiziji

Image

Chevrolet je 19. listopada bio domaćin ekskluzivne holivudske manifestacije kojom je obilježio manje poznatu stranu svoje stoljetne povijesti: ulogu u američkom filmu i televiziji

24.10.2012.
11:49
VOYO logo

Filmska noć uz Chevrolet okupila je vrhunska imena iz svijeta filma i biranu skupinu međunarodnih učenika i studenata te je pružila uvid u filmsku industriju i jedinstveno mjesto koje u njoj zauzima Chevrolet. Svečanosti su se održale u legendarnom studiju Paramount, a uključivale su panel raspravu o filmskoj industriji, svečanost dodjele nagrada za natječaj "Mladi Kreativni Chevrolet" te tematski domjenak.

"Kultni brand Chevrolet već desetljećima igra veliku ulogu u američkoj filmskoj i televizijskoj industriji, a značajan je, kako za popularnu kulturu, tako i za svakodnevni život. Nema boljeg mjesta od Hollywooda za okupljanje nagrađenih filmskih stvaratelja i mladih talenata, radi poticanja inspiracije kreativnih vođa sutrašnjice“, rekla je Susan Docherty, predsjednica tvrtke Chevrolet Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Filmska noć uz Chevrolet kretala se oko panel rasprave koja je za cilj imala publici pružiti autentičan uvid u današnje filmsko stvaralaštvo. Među uzvanicima bila je odabrana skupina međunarodnih učenika i studenata, kao i budući diplomci slavnih filmskih škola iz Los Angelesa. 

Sudionici panel rasprave neki su od najuspješnijih producenata i redatelja u filmskoj industriji: Ian Bryce,  Rob Cohen, F. Gary Gray, Gale Anne Hurd i Jon Landau.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rasprava je imala za cilj upoznati se s jednom od najlegendarnijih industrija te istražiti poslovni i kreativan vid filmskog stvaralaštva. Razgovori su se vodili oko sljedećih tema: utjecaj rastućega međunarodnog filmskog tržišta i novih tehnologija; uloga brandova i suradnja brandova u filmskoj produkciji; te glasovite karijere i putevi koje su odabrali sami panelisti, koji su odgovarali na pitanja iz publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj prostor bio je i mjesto održavanja izložbe slavnih automobila marke Chevrolet koji su nastupili na filmu i televiziji, poput: Bumblebeeja i Sideswipea iz Tranformera; kamioneta C-10 iz 1963. godine iz Sumrak sage (Twilight); i crvenog Camara iz filma Posljednja crta obrane (The Last Stand) s Arnoldom Schwarzeneggerom, koji bi se trebao pojaviti u kinima 2013.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo