Nakon losih, stigle i dobre vijest za skijanje i Ivicu Kostelica!

5.12.2014.
15:39
VOYO logo

Val d'Isere je trebao biti domacin veleslalomske (subota, 13.12.) i slalomske (nedjelja, 14.12.) utrke, a u Svjetskoj skijaskoj federaciji (FIS) su uspjeli naci alternativnog domacina spomenutih natjecanja.

Istog vikenda bi skijasice trebale voziti veleslalom i slalom u francuskom Courchevelu, 80-ak kilometara udaljenom od Val d'Iserea, ali takoder je otkazana utrka zbog manjka snijega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo nekoliko sati nakon sto su organizatori otkazali utrke Svjetskog kupa skijasa u Val d'Isereu, predvidene za 13. i 14. prosinca, isto su ucinili i organizatori utrka skijasica u obliznjem Courchevelu, gdje takoder nema dovoljno snijega.

"Mogli smo odrzati slalomsku utrku, ali ne i veleslalom. Svjetska skijaska federacija nije bila za takvo rjesenje", izjavio je za AFP Michel Raffin, predsjednik sportskog drustva u Courchevelu, koje je organizator natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skijasice su se u subotu 13. prosinca trebale natjecati u veleslalomu, a 14. prosinca u slalomu. Glavni kandidat za doomacina otkazanih utrka je svedski Are, u kojem ce 2017. godine biti odrzano Svjetsko prvenstvo u alpskom skijanju. Otkazane utrke Svjetskog kupa u alpskom skijanju, koje su trebale biti odrzane 13. i 14. prosinca u Val d'Isereu i Courchevelu, Medunarodna skijaska federacija (FIS) odlucila je preseliti u svedski Are. Natjecanja u Val d'Isereu i Courchevelu otkazana su zbog nedostatka snijega i toplog vremena. Cetiri utrke koje su trebale biti odrzane 13. i 14. prosinca u u francuskim Alpama, svedski Are ce ugostiti u tri dana, od 12. do 14. prosinca. U petak, 12. prosinca, skijasice ce voziti dnevni veleslalom, a skijasi ce se u istoj disciplini natjecati u nocnoj utrci. U subotu, 13. prosinca, na rasporedu je slalom skijasica, a u nedjelju, 14. prosinca, za bodove ce se boriti slalomasi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo