Posjetili ga Ivica i Janica: Stravično pao, završio u bolnici i zaželio - pivo

Stravičan pad Ondreja Banka ua SP-u nije imao teže posljedice. Iako je češki skijaš nepomično ležao nekoliko minuta u cilju, na kraju je prošao samo s lakšim ozljedama.

9.2.2015.
9:51
VOYO logo

Potres mozga, posjekotina ispod oka, solidan broj masnica i istegnut gležanj govore da je Ondrej Bank odlično prošao u Beaver Creeku. Njemu je pri brzini većoj od 120 km/h otpala skija, te je pao na posljednjem skoku i zaplivao do cilja.

Tribine su zanijemile, ali na kraju neće biti većih posljedica. Češki skijaš je iste večeri pušten iz bolnice na kućnu njegu, a Bank je izrazio želju da i dalje se natječe na Svjetskom prvenstvu. To baš i neće biti moguće, jer mu predstoji odmor, a kako javljaju češke kolege zaželio je pojesti jaja na oko i popiti pivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije pada je imao odlična prolazna vremena u spustu, te je bilo vrlo izgledno da će osvojiti i medalju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam siguran da će osvojiti medalju, bio je spreman i sretan, fokusiran na odličnu vožnju", kazao je njegov kolega iz reprezentacije Martin Vrablik koji je nastupio par minuta nakon Bankovog pada i ušao u cilj s ogromnim zaostatkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo me je i malo strah, samo sam mislio na Ondreja. Nisam mogao razmišljati o skijanju,"zaključio je Vrablik, a nastradalog skijaša su posjetili i Kostelići. Ivica i Janica su svratili i zaželjeli sve najbolje kolegi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo