Ante Kostelić pobjesnio zbog Ivičine ozljede!

Peh. I to kakav!

13.2.2012.
7:07
VOYO logo

Boljelo je isto ono desno koljeno koje je već osam puta operirao. Od siline napora je popustilo, u jednom je trenutku 'kvrcnulo'. Opet.

"Nisam mogao ispružiti nogu, javila se bol kao i 2003. kada sam pobijedio na slalomu u Madonni di Campiglio, u pravilu tako boli meniskus", požalio se Ivica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za Ivičinu ozljedu kriva je ledena ruska staza na kojoj se vozio spust! Imala je previše skokova", ljutio se Ante Kostelić Gips te upirao prstom u organizatore utrke na kojima će se dijeliti medalje za dvije godine na Olimpijskim igrama, mjestu na kojem je Ivica namjeravao zaključiti karijeru.

Iako je nezahvalno bez definitivne potvrde liječnika nagađati o čemu je riječ, Ivicu čekaju tri scenarija. Prvi, da nastavi voziti uz bol. Naime, spomenute 2003. godine Kostelić je nastavio s utrkama, međutim, tada je koljeno još bilo prilično "zdravo", moglo je izdržati napore. Drugi scenarij bila bi fizikalna terapija, koja bi se provodila sve dok bol ne popusti. A treća, najcrnja varijanta – operacija. I to deveta na istom koljenu! U tom slučaju, bude li ona zaista potrebna, očekuje ga artroskopski zahvat te najmanje dva tjedna bez skija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švicarac Beat Feuz nakon izgubljene je bitke za globus u kombinaciji (uoči utrke imao svega 16 bodova zaostatka za Ivicom) iskreno žalio zbog Kostelićeve ozljede, iako je riječ o najvećem konkurentu za Veliki kristalni globus.

"Staza za slalom bila je ledena, vrlo teška. Vidio sam kako je Ivica odvozio drugu vožnju i znao sam da ga moram napasti svim snagama kako bih imao i minimalnu šansu pobijediti. Da ga pobijedim, trebalo mi je čudo!", kazao je specijalist za brze discipline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako mi je žao Ivice. Nadam se da ipak nije riječ o nekoj teškoj ozljedi. Rado bih da nam se što prije priključi utrkama. On je veliki prvak i volio bih da ga ne boli jako", dodao je Švicarac, koji za Kostelićem zaostaje 70 bodova, dok je Marcel Hirscher na dalekih 217 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo