Sve počelo s Instagramom / Skandal: Zvijezda kluba spavala sa suigračevom suprugom

Image
Foto: AP Images

Sve je počelo na Instagramu kad su si dvoje ljubavnika počeli 'lajkati' slike, što je preraslo u pravu avanturu i na kraju preljub.

7.5.2014.
9:44
AP Images
VOYO logo

Nakon odličnog prvog dijela sezone, košarkaši Indiana Pacersa u doigravanju izgledaju neprepoznatljivo te su u prvom krugu jedva pobijedili solidnu Atlantu, a runda protiv Washingtona je također krenula loše.

Razlog katastrofalne igre su slaba izdanja Roya Hibberta, ponajboljeg centra lige u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U javnost je procurio pravi razlog loše igre, a za sve je kriva zvijezda kluba.

Paul George, do jučer najbolji Hibbertov prijatelj, imao je tajnu avanturu s Hibbertovom suprugom Valerie Cooke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čim je to otkrio, u potpunosti je zahladio odnose s Georgeom, ali je zbog poštovanja prema klubu i navijačima odlučio odraditi sezonu do kraja te po njenom završetku napustiti redove Pacersa.

"Sjećate li se tuče koja je izbila na treningu između Lancea i Evana neposredno pred početak prve runde playoffa? Nije to nikakva međusobna nepodnošljivost ili nešto slično, nego je sve to maslo Paula Georgea i Roya Hibberta. Lance je tada na treningu vidno iznerviran pustio jezik i naočigled svima rekao kako bi trebali probuditi Roya Hibberta koji je daleko i od sjenke samog sebe nakon saznanja da mu je Paul George j***o zaručnicu. To je naljutilo Evana koji je oštro reagirao na Lanceov dug jezik što je rezultiralo fizičkim obračunom. Roy Hibbert je sve hladno ispratio i doslovno kao po**an napustio trening nakon čega su njegove partije s lošeg spale na najjadniju moguću razinu", otkrio je izvor koji također tvrdi kako su se u klubu stvorili klanovi koji su se priklonili zaraćenim stranama te je spas sezone nemoguć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu vam garantirati da je u sve upletna i pljačka Paulove kuće prije desetak dana, jer je odjednom okrenuo ploču i obustavio istragu policije. George i Hibbertova zaručnica navodno su počeli s flertom putem društvene mreže Instagram nakon čega se sve iz obične zezancije, pretvorilo u se*s i noćnu moru za 218 centimetara visokog centra. To datira još od zimus, i situacija je stvarno loša jer su Paul i Roy bili jako dobri prijatelji. Neki su pokušali smiriti situaciju tvrdeći da to nije Valerie, nego neka druga žena, ali ja vam garantiram da je to zaručnica Roya Hibberta i s ovim je dokazala kakav je ustvari karakter", dodao je izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo