SKANDAL U ŠPANJOLSKOJ: / Savez pokrenuo istragu zbog namještanja utakmice Real Sociedada i Rayo Vallecana

Image

Španjolski nogometni savez pokrenuo je istragu zbog indikacija o namještanju utamice između Real Sociedada i Rayo Vallecana. Slavili su domaćini 2:1. Sumnjiva je bila igra gostujuće momčadi.

13.5.2016.
10:40
VOYO logo

Većina igrača Raya, piše El Mundo Deportivo, odigrala je neobjašnjivo loše. Klub se bori za ostanak u ligi, a neimenovani izvor tvrdi kako su gosti namjerno izgubili zbog velike zarade na kladionicama. Inače, za tu utakmicu neuobičajeno često se mijenjao koeficijent.

Nezainteresirani za pobjedu

U utakmici su gosti u 69. minuti smanjili zaostatak na 2:1, da bi posljednjih 15 minuta odigrali s igračem više, ali istovremeno bili neshvatljivo neambiciozni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba za ostanak u ligi iznimno je zanimljiva u Primeri. Rayo Vallecano je predzadnji na ljestvici, ali još ima izgleda za spas. U posljednjem kolu treba mu pobjeda protiv posljednjeg Levantea koji je jedini potvrdio drugoligaški status.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rayo, Sporting i Getafe još imaju izgleda za spas

Sporting Gijon za koji igra Alen Halilović je na 18. mjestu i trenutačno ispada, dok je Getafe jedno mjesto iznad zone ispadanja s istim brojem bodova, ali s boljim međusobnim omjerom od Sportinga.

U posljednjem kolu Sporting dočekuje Villarreal, dok Getafe ide u goste Betisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo