Situacija nije bajna: Nema baš dobrih vijesti o Eduardu iz Brazila

Image
Foto: Pixsell, Sanjin Strukić

Pobjedom kod Joinvillea, Flamengo se nakon 10. kola brazilske Serie A konačno izvukao iz zone ispadanja, a Eduardo da Silva utakmicu je pratio s klupe.

2.7.2015.
11:09
Pixsell, Sanjin Strukić
VOYO logo

Nakon što je prošle sezone odlično odigrao za Flamengo i vratio samopouzdanje, ove sezone je bivši Vatreni sve češće na klupi za pričuve. Prema Transfermarktu, od ukupno 900 minuta odigrao je tek njih 251. U prvih pet kola odigao je ukupno pola sata, zatim je jednu utakmicu odigrao od početka, da bi onda dobivao po pola sata i sad na kraju opet je na klupi. Definitivno to nisu brojke koje bi zadovoljile bivšeg napadača Dinama koji se nakon stravične ozljede nije pretjerano naigrao u Arsenalu i Šahtaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada mu je opet realnost - klupa, a s obzirom da je tako malo igrao, čak niti dva postignuta gola ove sezone ne izgledaju tako loše u njegovoj statistici, ali od Eduarda se očekuje više, kao i od njegovih suigrača. Jedan od najpopularnijih i najbogatijih klubova u Južnoj Americi od 2011. godine je daleko od vrha. Jedva da doguraju i do sredine ljestvice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo